mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2011 Witam.Mam do dyspozycji pompę or 3500 na igiełce oraz dostęp do plexi , akrylu , poliwęglanu Miałem pomysł na odpieniacz hob ale jakoś mi przeszło teraz mam rurę plexi średnicy 150mm/3 oraz 250mm Jak to wykorzystać , ponadto mam dostęp do lasera i frezarki cnc,kleje wszelkie narzędzia ,tylko w głowie pustka odpieniek ma być docelowo do 200-250 l Może ktoś ma jakiś projekt na zbyciu ? Nic rozsądnego mi nie przychodzi do bańki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2011 a nie lepiej ci skopiować jakiś oryginał ?? tak poza tematem ... czy dał byś radę powicinać kilka elementów dla mnie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2011 a nie lepiej ci skopiować jakiś oryginał ?? tak poza tematem ... czy dał byś radę powicinać kilka elementów dla mnie ?? Mogę Ci pomóc powycinać. Odezwij się do mnie na gg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2011 (edytowane) Poproszę plik na corela i jazda A co do gotowych projektów to jakoś tak sam nie wiem Edytowane 3 Sierpień 2011 przez mariuszduch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2011 Mogę Ci pomóc powycinać. Odezwij się do mnie na gg. A na pw może być bo gg nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach