lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 (edytowane) czy ja aż taki głupi jestem zęby tego nie znaleźć w ustawieniach ??? a może to takie trudne ?? czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie się zmienia ten napis podpis awatarem ??? czy aby to zmienić trzeba zgłosić się do wyższej instancji ??? Edytowane 1 Sierpień 2011 przez lubusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 ustawienia/profil - tytuł użytkownika PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 nie mam takiej opcji u siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 ale u mnie tez nie da sie zmienic nie ma takiej opcji w ogole przetrzepalem caly panel. hehehe. Lukaszow forum dyskryminuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 (edytowane) tomioo - lepszym forumowiczem jest no tak tylko ze ty chodi też masz już inny niż standardowy niech sie ktoś z kadry kierowniczej wypowie Edytowane 1 Sierpień 2011 przez lubusik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 Ty weź ten temat popraw hehehe nikt Ci tu na różowo nie zaznaczy ale wiesz Kiedyś mógłbym Ci poprawić ale Tomasz cuś narozrabiał w uprawnieniach, bo mnie też kilka opcji z panelu zginęło, tak że taki moderator niekompletny jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 Ty weź ten temat popraw hehehe nikt Ci tu na różowo nie zaznaczy ale wiesz ehh ... prawie jak nika mozilla nie podkreśliła , więc nie zauważyłem czyli tak jak myślałem trzeba się zwrócić do kadry kierowniczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 się ma te przywileje PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 sobie to też mogę - ale chodzi o to że kiedyś mogłem "komuś" i wcięło... hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 nie mam tej opcji w ogole ale czad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 czy ja aż taki głupi jestem zęby tego nie znaleźć w ustawieniach ??? a może to takie trudne ?? czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie się zmienia ten napis podpis awatarem ??? czy aby to zmienić trzeba zgłosić się do wyższej instancji ??? Napisz mi na Pw co chcesz mieć napisane :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Sierpień 2011 Faktycznie jak ktoś ma na imię Łukasz to nie ma takich opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Sierpień 2011 Napisz mi na Pw co chcesz mieć napisane :-) tak właściwie to nic , zaciekawił mnie tylko brak takiej opcji .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomash666 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Sierpień 2011 Spoko Tomasz też nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Sierpień 2011 Sprawdźcie proszę jeszcze raz, opcja zmiany tytułu uzytkownika była domyślnie dozwolona od 500 postów, w tej chwili od 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Sierpień 2011 50 to za mało PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Sierpień 2011 może być od 167 hihi dziękuję za pomyslne rozwiązanie moich wątpliwości , wychodzi na to ze nawet nie jestem taki głupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach