beret 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 Witam przymierzam się do do złożenia małej lampki i proszę was o linki z częściami jakie będą mi potrzebne .. Z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 w wyszukiwarce, to ten pasek po prawej u góry, wpisz sobie "led diy" znajdziesz wiele ciekawych wątków, dyskusji i linków z czego, jak i za ile budowali forumowicze lampy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 Witam przymierzam się do do złożenia małej lampki i proszę was o linki z częściami jakie będą mi potrzebne .. Z góry dziękuję Co chcesz uzyskać to Ci pomogę. Na początek podaj wymiary akwarium i co chcesz trzymać albo zadzwoń do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beret 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 Akwarium to tylko szer 80cm wys 40cm gł 35cm trzymam zoa miękkie i kilka sztuk twardych obecne oświetlenie to 4x24w 2 x białe 2 x niebieski planuje zrobić lampe na diodach cree 4 sekcje 2 x białe 2 x niebieskie włącz wyłącz poproszę o linki do części jakie będą mi potrzebne ze złożeniem raczej nie będę miał kłopotu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach