Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2011 ja czekałem niecały miesiąc. jedzie on aż z chin bezpośrednio z hurtowni w miejscowości BEijing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majki_majki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 smithpl jak długo trzeba czekac na odpieniacz zamawiajac go w reefshops.com ??? jak chcesz to mogę ci kupić i będziesz miał w tydzień. Powiedz tylko jaki model zobaczę czy jest dostępny od ręki. Przesyłka ok 20 USD odpieniacze średnio 10-20 procent tańsze niż w reefshopie - oczywiście zalezna wszystko od ceny waluty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2011 w reefie nie sprzedają BM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Wrzesień 2011 http://www.fish-street.com/bubble_magus_1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach