Mehi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Kwiecień 2012 tak, to od Aquaela, ale szczerze nie jestem zadowolona z barwy jaka otrzymalam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2012 No jak na 15L to sporo oswietlenia, ale niestety nic innego chyba nie uzyskasz. Z Aquaela tylko 10000K i 20000K ewentualnie byloby lepiej jakbys zdublowala drugi zestaw Duo Marine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2012 szczerze to zastanawiam sie nad jakas inna firma ewentualnie ledami. jak ktos cos chcial by podpowiedziec to jestem otwarta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MST 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Kwiecień 2012 Ja mam u siebie nad kostką 44,2L 2x18W PLL (niebieska + 10kK) w belkach IKOLA A280 i daje radę. Widziałem m.in. w e-rybce kompakty różnej mocy z BLAU 50:50, ale szczerze poleciłbym 2 osobne świetlówki, bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Czerwiec 2012 Jako ze z fotografia duza mi ni w kij nie idzie to zarzuce cos w makro Dziubek daje buziaka A tutaj podczas focenia mi koleś macka pomachal :thumbup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach