thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Maj 2008 Pierwsze fotki zrobionego wirnika igielkowego dokladna kopia red dragona lekko ulepszona bez srodkowej wkretki tu jest w calosci Nie mozna byc na lasce ludzi z royala wiec trzeba samemu troche pokombinowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Maj 2008 Niech Royal zacznie bac sie konkurencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Maj 2008 Kiedy można sie spodziewać pierwszych odpieniaczy al'a BK? mysle ze byl bym zainteresowany;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Maj 2008 Dajcie chłopakowi odsapnąć zdrowotnie. Rafał ty jednak jesteś ryzykant - po takich prezentacjach może się okazać, że strasznie będziesz tego żałował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Maj 2008 Rebciu spokojnie narazie nie mam zamiaru nic kombinowac (znaczy moze troche ale wolno ) poprostu nie moglem sie powstrzymac aby go pokazac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Maj 2008 thcskiba - kurna ale ty masz glik do tej roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej58 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Maj 2008 taki wirnik mozna kupic???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2008 taki wirnik mozna kupic???? Skiba takie chyba rozprowadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Maj 2008 Jesli potrzeba mam orginalne wirniki igielkowe royala do pomp zasysajacych do 1000 l/h oraz 1500 l/h powietrza srednica wirnika 50mm oraz 54mm Pasuja do Bubble King 200 i 250 intern oraz extern cena za sztuke 150 zl Moje beda dostepne za jakis czas narazie przechodza testy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2008 Czy w oryginalnych BK mocowanie tych wirników jest na gwint i na jaki? Gdzieś widziałem i na oko to chyba M12? pozdr.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2008 jakie jest mocowanie wirnika w oryginale? jaki to gwint? pozdr.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2008 Royal stosuje dwa rodzaje gwint M10x1 lewy a drugi musze sprawdzic grzebieniem ale jest to okolo 12mm Teraz juz nowe modele odlewaja w calosci tak jak na moim royal w pompach do odpieniaczy zaklada juz wirnik bez gwintu a tak dla wiedzy na bank odlewane w ChRL jakosc zastosowanego materialu marna !! po upadku na kafelki nowy wirnik stracil 3 igly gdzie starym modelem mozna by "rzucac" o podloge bez wiekszych uszczerbkow Szkoda ze zamieniaja porzadny wyrob na takie badziewie mam nadzieje ze ulepsza sklad z ktorego te wirniki odlewaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2008 dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2008 Drugi rodzaj gwintu to M12x1,5 lewy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2008 Tu fota obu wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2008 Dzięki raz jeszcze szkoda że Pompy RD i mini RD kręcą się w różne strony. :/ pozdr.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2009 Sory,że po roku, ale mógłbyś wyjaśnic, dlaczego Twoje wirniki są czarne?. Czyżbyś doszedł do takich samych wniosków co ja. Jeśli nie chcesz to potwierdź, że mato związek z fizyką. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach