Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2008 Zbyszek zrob screena jak masz to ustawione i sprobuj podlaczyc pompe dozujaca pod inne gniazdko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TORPEDO 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2008 Mariusz sprawdź na stateczniku jaki amperarz potrzebuje twoja lampa T5 do rozruchu - możliwe, że przesadziłeś i to jest powód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2008 no to po wszelkich wzmaganiach , Torpedo pierwszy rozwiazal zagadke czujnika to samo potwierdzili w GHL`u , czujnik zdechl Dzieki za pomoc TORPEDO :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2008 Torpedo na profiluxie jade okolo 10 mc-y i nigdy tak sie nie stalo. Dzisiaj w nocy zwariowal (czyt. zepsul sie) i tyle. Musze jechac do sklepu i wymienic na nowy mam nadzieje ze sprzedawca ma nowy na stanie w sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2008 Czym sie rozni ZAC Pegel 2 od Zac Pegel Plus , kto wie dokaldnie jak one funkjonuja ? GHL Optyczna juz zapomnailem i nie chce tego wiecej u siebie :] Wiem tylko ze jeden jest z jedna czujka drugi z dwiema , ale nie wiem czy mi ten z dwiema bedzie konieczny (?) interesuje mnei walsnie jak sie tam ustawia te czujki i czy z dwiema jest lepszy , czy ta druga to w razei jaky pierwsza nie zaskoczyla ? bo przewrazliwiony juz jestem a spoko , zamaiwam ten drozszy z dwiema , nie duza roznica w cenie , nie mam juz pytan O w morde maja na stanie tylko ten z jedna czujka :/ to sie = z 2-3 tygodniowym dolewaniem wody recznie , nie dobrze :] co robic ? doradzcie cus szybko bo sraczka http://www.seadreams.ch/os/index.php?manufacturers_id=35&XTCsid=kukervb6v6skrcfuvuejbrd3o4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach