Skocz do zawartości
Zbyszek

Przewod do Profilux`a

Rekomendowane odpowiedzi

Zbyszek zrob screena jak masz to ustawione i sprobuj podlaczyc pompe dozujaca pod inne gniazdko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz sprawdź na stateczniku jaki amperarz potrzebuje twoja lampa T5 do rozruchu - możliwe, że przesadziłeś i to jest powód.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to po wszelkich wzmaganiach , Torpedo pierwszy rozwiazal zagadke czujnika :D to samo potwierdzili w GHL`u , czujnik zdechl ;)

Dzieki za pomoc TORPEDO :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Torpedo na profiluxie jade okolo 10 mc-y i nigdy tak sie nie stalo. Dzisiaj w nocy zwariowal (czyt. zepsul sie) i tyle. Musze jechac do sklepu i wymienic na nowy mam nadzieje ze sprzedawca ma nowy na stanie w sklepie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym sie rozni ZAC Pegel 2 od Zac Pegel Plus , kto wie dokaldnie jak one funkjonuja ?

GHL Optyczna juz zapomnailem i nie chce tego wiecej u siebie :]

Wiem tylko ze jeden jest z jedna czujka drugi z dwiema , ale nie wiem czy mi ten z dwiema bedzie konieczny (?) interesuje mnei walsnie jak sie tam ustawia te czujki i czy z dwiema jest lepszy , czy ta druga to w razei jaky pierwsza nie zaskoczyla ? bo przewrazliwiony juz jestem :D a spoko , zamaiwam ten drozszy z dwiema , nie duza roznica w cenie , nie mam juz pytan ;)

O w morde maja na stanie tylko ten z jedna czujka :/ to sie = z 2-3 tygodniowym dolewaniem wody recznie , nie dobrze :] :D co robic ? doradzcie cus szybko bo sraczka :D

http://www.seadreams.ch/os/index.php?manufacturers_id=35&XTCsid=kukervb6v6skrcfuvuejbrd3o4

266_thumb.attach

267_thumb.attach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi