slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2011 witam, a jak z dokladnoscia jakie sa roznice w porownaniu z duza hanka? Robiłem kilkakrotnie takie pomiary +/- 0,02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2011 zadne, przeciez jest napisane w instrukcji nawet. taki sam blad pomiaru jak w duzej hance. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2011 zadne, przeciez jest napisane w instrukcji nawet. taki sam blad pomiaru jak w duzej hance. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ditus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2011 (edytowane) też tydzień temu kupiłem na EB, od tego gościa ze stanów i czekam... zapłaciłem dokładnie 220PLN z przesyłką (mała Hanka + 50 odczynników) drapię się po głowie, czy nie kupić HI 755... bo testy saliferta i TM pokazują co innego mi Edytowane 12 Kwiecień 2011 przez ditus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arrowb 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2011 hej, tez kupilem Hanke + 50 odczynnikow dzisiaj wyszlo 215 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach