R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2008 ładny zbiornik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2008 Bardzo, bardzo fajne akwarium Korale ladne i porownujac zdjecia szybko rosna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WOJTEK M 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2008 Bardzo ładna kompozycja.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin marciniak 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2009 bardzo ladny zbiorniczek pogratulowac widac ze kondycja tez bardzo dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2009 jak dla mnie 1 klasa;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2009 Gratulacje piękne akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2009 SUPER.Gratuluję pięknego zbiorniczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2009 Tyle piękna w 180 l ?? naprawde pełna podziwu jestem Masz talent, 3mam kciuki, oby tak dalej a ... w sumie nie wiem co. To już jest jeden z najładniejszych zbiorników wg mojego skromnego zdania.:pardon: wszystko się wspaniale komponuje korale,aranżacja, kolorki: poprostu super! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2009 witam, fajnie że się wam podoba, niestety (a może stety) jest to koniec tego zbiornika - juz niedługo zwierzaki czeka przeprowadzka na głębszą wodę ...zapraszam do nowego wątku http://aqua-reef.pl/forum/nasze-zbiorniki-f33/oko-o-540l-projekt-w-trakcie-realizacji-t1205.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach