enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2011 Mam pytanie odnośnie tej ryby, ma ktoś może jakieś doświadczenia z tą rybką. Kusi mnie swoją oryginalnością, ale wolę podpytać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2011 Nikt nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2012 mam. ale tak jak w większości przypadków przeżywalność ryb szacuję 1:3 (może u mnie z ciekawszymi tak mam niestety), cały problem jak zwykle w pobieraniu pokarmu. Jak się już nauczy spokojnie i bez problemów. Fajna rybka dla oka. Ale tak jak wcześniej z 3 zakupionych ostała się jedna i długo pływała. Potem dokupiłem i chyba te nowe zaraziły mi ją czymś. Wszystkie padły. No to jeszcze raz powtórka - kupno nowych - 3szt. I znów jedna została, ale je i rośnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noform 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2012 A jak z Dunckerocampus pessuliferus może rzyć w 100l razem Doryrhamphus excisus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach