Skocz do zawartości
stancor

Lekki nalot na szybach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, już od dłóższego czasu stosuje w swoim zbiorniku coralvitalizer i amino acid, i przeważnie na drugi dzień po podaniu vitalizera mam na szybach lekki mętny nalot, zbiornik 305L+sum85L czyli ok.350L w obiegu daje co drógi dzien 3krople vitalizera i dwa razy w tygodniu amino po dwie krople,baniak mocno zalesiony sps-ami.Czy u was też zauważyliście takie objawy czu może za duzo daje albo za żadko.

Pozdrawiam Grzegorz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak miewam jak przedawkuję bakterie

Edytowane przez slawomirdyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nalot na szybach to normalka - przykładowo przy soli TM BA miałem biały nalot, a przy IO miałem zielonkawy, wszystko też zależy od dojrzałości systemu, teraz u mnie musze przetrzeć szyby co ok 3 dni - obenie jadę na Preiss

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki panowie, przelece szyby dziś przed podaniem i sie zobaczy jaki efekt będzie jutro.

Pozdrawiam Grzegorz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,przeleciałem szyby przed podaniem i faktycznie nic ie wyszło na zajutrz.Dwa dni pózniej zapodałem 5kropli vitalizera i też nic nie wyszło a korale jak by weselsze po większej dawce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,przeleciałem szyby przed podaniem i faktycznie nic ie wyszło na zajutrz.Dwa dni pózniej zapodałem 5kropli vitalizera i też nic nie wyszło a korale jak by weselsze po większej dawce.

A o jakiej porze podajesz ten produkt ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi