stancor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Marzec 2011 Witam, już od dłóższego czasu stosuje w swoim zbiorniku coralvitalizer i amino acid, i przeważnie na drugi dzień po podaniu vitalizera mam na szybach lekki mętny nalot, zbiornik 305L+sum85L czyli ok.350L w obiegu daje co drógi dzien 3krople vitalizera i dwa razy w tygodniu amino po dwie krople,baniak mocno zalesiony sps-ami.Czy u was też zauważyliście takie objawy czu może za duzo daje albo za żadko. Pozdrawiam Grzegorz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Marzec 2011 (edytowane) Ja tak miewam jak przedawkuję bakterie Edytowane 19 Marzec 2011 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Marzec 2011 nalot na szybach to normalka - przykładowo przy soli TM BA miałem biały nalot, a przy IO miałem zielonkawy, wszystko też zależy od dojrzałości systemu, teraz u mnie musze przetrzeć szyby co ok 3 dni - obenie jadę na Preiss PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Marzec 2011 Czyść szyby chwile przed zgaszeniem światła i będzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stancor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Marzec 2011 Dzięki panowie, przelece szyby dziś przed podaniem i sie zobaczy jaki efekt będzie jutro. Pozdrawiam Grzegorz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stancor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec 2011 Witam,przeleciałem szyby przed podaniem i faktycznie nic ie wyszło na zajutrz.Dwa dni pózniej zapodałem 5kropli vitalizera i też nic nie wyszło a korale jak by weselsze po większej dawce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Marzec 2011 Witam,przeleciałem szyby przed podaniem i faktycznie nic ie wyszło na zajutrz.Dwa dni pózniej zapodałem 5kropli vitalizera i też nic nie wyszło a korale jak by weselsze po większej dawce. A o jakiej porze podajesz ten produkt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach