AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Witam Chcialbym zainteresowac Was tematem mojego akwarium Zbiornik ma nietypowy ksztalt - jest to akwarium narozne z lekko wygieta szyba 102x50 cm czyli jak mowi moja zona ecoplazma 40" Zbiornik oswietlony jest lampa BTEX "IO" 78W, w panelu znajdujacym sie wzdluz jednego z bokow trojkata znajduje sie odpieniacz MC500 pracujacy kilka godzin dziennie, wegiel, purigen i pompa powrotna aquacirculator 1100. Przelew z akwa realizowany jest za pomoca pudelka przelewowego a powrot lockline'm. O cyrkulacje w zbiorniku dbaja 2 pompy Tunze 6055 podlaczone do multicontrolera USB. Pompy znajduja sie w samym narozniku jedna nad druga i dmuchaja w przeciwne strony. Zwierzaki w akwa do kilka odmian barwnych zoa, kilka LPSow ktore sa dla mnie "docelowymi" mieszkancami tego zbiorniczka, kilka odmian barwnych grzybkow, ricordea yuma, ricordea californiensis oraz na szczytach skal kilka prostych SPSow. W chwili obecnej pomalu mam zamiar wchodzic w ballinga light na bazie srodkow FaunaMarine. Licze na Wasz uwagi (zwlaszcza te krytyczne) na temat mojego baniaczka. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Fajny,czysty zbiorniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 gitara na zdjęciach trochę ciemno wyszło, ale pewnie w rzeczywistości jest jaśniej. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Wygląda fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Tak, w zeczywistosci jest duzo jasniej. Musze sie nauczyc robic zdjecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach