kotangch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2011 100x50x50 albo 120x50x40(H) nie mogę się zdecydować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2011 No,to już troche poszalejesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2011 Czy w kazdej malej solniczce powinna byc kaskada z wsadem ? Ale wlasnie jesli juz to jakim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2011 100x50x50 albo 120x50x40(H) nie mogę się zdecydować. To ja Ci podpowiem co założyć 120/60/55 i będzie super ps.Fajny baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2011 Niestety te 250l to już ostateczność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2011 Czy w kazdej malej solniczce powinna byc kaskada z wsadem ? Ale wlasnie jesli juz to jakim? Chodzi oto, że ma te wszystkie worki z absorbentami w akwarium, a dzięki kaskadzie mógł by je schować. Kaskada to wszystko jedno jaka, bo i tak wszystko wywalasz i wkładasz co chcesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2011 To ja Ci podpowiem co założyć 120/60/55 i będzie super ps.Fajny baniaczek Kolega dzięki temu, że zrobi sobie mniejszy to potem stwierdzi, że korale znów podrosły i wymieni na dwa razy większy. To taka nowa polityka u akwarystów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach