Skocz do zawartości
dominik

snakecharner...

Rekomendowane odpowiedzi

To że temat jest w dziale OT nie znaczy że można w nim prać swoje brudy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie są "swoje brudy".

Jeżeli dana firma (osoba) uderza w chłopa z naszej społeczności, za to co napisał na forum, to chyba nasz wszystkich dotyczy.

Jeżeli nikt nie podnosił wrzawy że to nie halo wypowiadać się negatywnie o danym produkcie, to znaczy że to zaakceptowaliśmy, a teraz chcecie odmiany moralnej. heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smithpl

wiesz czemu ludzie znikaja z tego forum ?? bo zygać im się chce widzac ciagle jeden i ten sam temat

i tą grupę ludzi ciągle piszacą i podbijajaca jeden tylko temat

razem z tym pseudoamerykaninem

a najlepsze jest to ża oni udaja że sie nie znaja,to jak poprostu widzę to wyję do nieba ze smiechu,przecież to są najlepsi koledzy

i pseudoamerykanin co ma kilka ników i pisze do siebie

ale jeszcze jedno widzą ze nie ma zainteresowania ich lampami,ale ciagna i podbijaja temat na chama,mnie mndli

i smitt to jest sa dla ciebie rozwiazania merytoryczne,nie rozsmieszaj mnie

Edytowane przez juwewaldi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiflu wszystko ok ale bez przesady z tą wrzawą

jeśli nie mozna czegoś rozwiazac polubownie to faktycznie do sądu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.Parę miesięcy temu pani Irmina ostrzegała Sławka w jednym z tematów, że jeśli nie przestanie atakować jej firmy to pójdzie z tym do sądu. ona ma takie samo prawo złożyć pozew, jak on pisać prawdę lub nie prawdę o jej sklepie, wiec o co tyle krzyku??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I w ten sposób prowadzimy dalej jałową i pełną przepychanek dyskusję. Wiecie co było fajnego w tym forum...wolność, której na NR jest coraz mniej (ale przynajmniej tam tematy są na temat)...ale teraz widzę, że od tej wolności na tym forum jest ciągle ta sama ochu.ała gadka na temat lamp led, reefshop i o tym, czy kulki działają czy nie, albo kto na nich zarabia :crazy: , jesteśmy akwarystami czy robimy sobie jakąś krucjatę, która nawet nie wiem co miałaby nam dać...Panie i Panowie litości...zastanówmy się tak naprawdę po co tu piszemy, pomagamy sobie, śmiejemy się i żartujemy...a jeśli ktoś ma do kogoś problem, to na trawkę pod blok, dać se po mordzie, a później na browar sobie wyjaśnić problem, a jak to nie pomaga to do sądu, a nie na forum...Naprawdę Was proszę zacznijmy być takimi jakimi byliśmy jeszcze dwa lata temu, zacznijmy pisać o akwarystyce...amen

Edytowane przez enigma17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i smithpl ma racje.

to forum umarło już jakiś czas temu, ponieważ na NR nie można się kłócić to się przenosicie tutaj.

mam już dosyć tematu lamp z reef shopu, i tego dlaczego jedne diody maja o dwa lumeny więcej niż drugie.

mam już dosyć tematu odpieniacza który mógłby być używany na marsie, oraz jego bezsensowności.

tak nie czytam tych tematów a jak je ciągle widzę na głównej to mi się odechciewa tu wchodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dostałem kilka PW z prośbą o zamknięcie .

Wiec zamykam na 24 godziny .

Proszę WAS siądźmy dzisiaj wieczorem z Kobitami przed akwarium otwórzmy dobre wino lub kto co tam woli, i trochę odpocznijmy .

Bo robi się już to naprawdę niepotrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.