Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2008 Witam. W wyniku pomyłki jedzie do mnie 250ml Korallen-Zucht Sponge Power Konzentrat szukam chętnego na część preparatu w b.dobrej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2008 A skad jestes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2008 Proponuje stosowac 50% lub nawet mniej tego preparatu. Od czasu jak zacząłem stosowac zauwazyłem że ma wpływ na ciemnienie korali , natomiast końcówki pozostaja rozjasnione i są przewaznie w kolorze niebieskim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2008 Okolice łodzi. Andrzej - dzięki za podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TORPEDO 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2008 Jeśli naprawdę w dobrej cenie to 50ml mógłbym wziąść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2008 Szkoda, ze daleko, bo wpadlbym i podebral 20-30 ml na przetestowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach