Skocz do zawartości
leoni

Znawca akryli Kostecki

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie. Myślę też, że nie upadł by tak nisko, żeby podszywać się pod kogoś i pisać na forum gdzie wszyscy go "lubią". Z drugiej strony pan Waldek nie powinien się tak bardzo utożsamiać ze swoim zleceniodawcą i obszczekiwać pana K. Jak już powiedziałem każdy ma prawo do obrony. I wcale nie jest mi do śmiechu z sytuacji w której znalazła się ta firma tylko z klejenia zbiorników. Film ma tyle wspólnego z przedmiotową sprawą ile silikon z taflami akrylowymi. Łatwo jest szczekać, trudniej z sensownymi argumentami. Tylko tyle. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak BTW mam akwarium wykonane przez pana K. i nie narzekam. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Maćku, musiałby Pan pisać po chińsku żeby nie dało się Pana poznać...

pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arras jak powiesz ,że masz sump zrobiony ze skrzynki po mięsie to Ci uwierzę żeś arras.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo :thumbsup: a tak właściwie to pokaż to akwarium, jaki problem, ocenimy czy piękne czy nie, szczególnie spoiny chciałbym zobaczyć :whistling:

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo i bąbelkowych wzorkach.

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhaha.. Zrób to samo z 20 mm PMMA i zobaczymy co z tego wyniknie. Pozdrawiam.

Mozna tylko trzeba ciekie igly podlozyc,zalac chemia I je wyciagnic

(w tym samym czasie)Po Amerykansku :)

Sk

Ps babli powietrznych tez nie bedzie na zlaczeniach :)

Edytowane przez SteveK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja ostatnio też odbierałem od p. Kosteckiego zbiornik z akrylu i nie mam nic do zarzucenia wykonaniu (zdj. Poniżej), a co do kwestii finansowych czy jakiś innych też można się było dogadać bez problemu, co za tym idzie ja nie mogę złego słowa powiedzieć na temat współpracy z tą firmą.

pozdrawiam

post-1769-080635400 1299692170_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja ostatnio też odbierałem od p. Kosteckiego zbiornik z akrylu i nie mam nic do zarzucenia wykonaniu (zdj. Poniżej), a co do kwestii finansowych czy jakiś innych też można się było dogadać bez problemu, co za tym idzie ja nie mogę złego słowa powiedzieć na temat współpracy z tą firmą.

pozdrawiam

na razie to tylko można stwierdzić że masz super tło :) a po za tym nic nie można ocenić w tej rozdzielczości i z takiej odległości.

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie znam P. Kosteckiego, nie znam firmy... i wsumie nic mi do tematu.... ale znam trochę wolny rynek i prawa nim rządzące... a ten nie toleruje fuszerki, co jak co ale zła jakość bardzo szybko się rozchodzi w środowisku... wniosek... gdyby firma w/w Pana była tak niesolidna to już dawno przestałaby mieć rację bytu:) straciłaby wszystkich klientów i popadła w zapomnienie... Pojedyncze fuszerki zdarzą się wszystkim i wyrywanie ich z kontekstu jest bezsensowne... Trochę się dziwię, że tak sympatyczny fachowiec (na zlocie w Milówce takim go odebrałem, zresztą jak zdecydowana większość) jakim jest Pan Waldek O. bawi się w takie coś posługując się forumowiczami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smyku - :-)

od dawna jesteś na forum :-)

trzeba przyznać że ktoś ma dostęp do dużej ilości IP :-P

sorry do zmiennego IP .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smyku - :-)

od dawna jesteś na forum :-)

trzeba przyznać że ktoś ma dostęp do dużej ilości IP :-P

sorry do zmiennego IP .

witam

na tym forum jestem od dziś ,a jak wejdziesz na Nano-reef.pl to od ponad roku, więc zanim kogoś oczernisz to się zastanów bo napisałeś bezmyślną bzdurę

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smyku jaki planujesz sprzęt do tego akwa? Możesz cyknąć fotki szafki od środka i kilka ujęć zbiornika z bliska? Załóż temat też w galerii forum z budowy ;)

Edytowane przez Mr_Garden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

na tym forum jestem od dziś ,a jak wejdziesz na Nano-reef.pl to od ponad roku, więc zanim kogoś oczernisz to się zastanów bo napisałeś bezmyślną bzdurę

pozdrawiam

W takim razie przepraszam , ale rejestrowanie się akurat w momencie obrony kogoś jest dosyć podejrzane .

Zapraszam również do działu galeria gdzie opiszesz powstawanie akwarium.

pozdrawiam

konrad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Baniaczek ladny,acrilic wyglada dobrej jakosci(P90?)

gora tenku podejscie jak u nas.Troche mnie zaskoczylo ze acrilic powoli zaczyna byc popularny w Polsce.Ale chyba dzieki Chinczykom

I tym dwom profesorom chemi(dostali Nobla) Acrylic zaczyna bardziej byc podobny do szkla.I sorki za filmik z tego co widac na foto troche

Nie byl w temacie

Sk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to i ja wrzuce kilka słów od siebie, jak widze tutaj niektóre, tak żałosne i pełne zazdrości komentarze, jak was serce boli to idźcie do lekarza.

Pan Maciej robił mi cały zbiornik od A do Z : czy miałem jakies uwagi, nie, wszystko co chciałem miałem, a co najwazniejsze o każdej porze dnia mogłem dzwonić o każdą poradę, bo ostatnio na tym forum to tylko głupoty piszecie i bezsensowne kometarze - nagonka kilku osób (od dawna tych samych zresztą). Pomógł mi nawet sprzedac moj zbiornik w całości. Wiec ja mogę sie wypowiedzieć tylko na plus i dodam , że nikt z was nie posiada takiej wiedzy jak pan Maciej . pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt z was nie posiada takiej wiedzy jak pan Maciej

Może Ty nie posiadasz odpowiedniej wiedzy aby to ocenić :rolleyes:

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi