arras 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Niestety nie. Myślę też, że nie upadł by tak nisko, żeby podszywać się pod kogoś i pisać na forum gdzie wszyscy go "lubią". Z drugiej strony pan Waldek nie powinien się tak bardzo utożsamiać ze swoim zleceniodawcą i obszczekiwać pana K. Jak już powiedziałem każdy ma prawo do obrony. I wcale nie jest mi do śmiechu z sytuacji w której znalazła się ta firma tylko z klejenia zbiorników. Film ma tyle wspólnego z przedmiotową sprawą ile silikon z taflami akrylowymi. Łatwo jest szczekać, trudniej z sensownymi argumentami. Tylko tyle. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arras 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 A tak BTW mam akwarium wykonane przez pana K. i nie narzekam. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Panie Maćku, musiałby Pan pisać po chińsku żeby nie dało się Pana poznać... pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Arras jak powiesz ,że masz sump zrobiony ze skrzynki po mięsie to Ci uwierzę żeś arras. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Noooo a tak właściwie to pokaż to akwarium, jaki problem, ocenimy czy piękne czy nie, szczególnie spoiny chciałbym zobaczyć Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Seb mówisz o tych wypalanych spoinach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Nooo i bąbelkowych wzorkach. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) Buhaha.. Zrób to samo z 20 mm PMMA i zobaczymy co z tego wyniknie. Pozdrawiam. Mozna tylko trzeba ciekie igly podlozyc,zalac chemia I je wyciagnic (w tym samym czasie)Po Amerykansku Sk Ps babli powietrznych tez nie bedzie na zlaczeniach Edytowane 9 Marzec 2011 przez SteveK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smyku 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Witam Ja ostatnio też odbierałem od p. Kosteckiego zbiornik z akrylu i nie mam nic do zarzucenia wykonaniu (zdj. Poniżej), a co do kwestii finansowych czy jakiś innych też można się było dogadać bez problemu, co za tym idzie ja nie mogę złego słowa powiedzieć na temat współpracy z tą firmą. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Witam Ja ostatnio też odbierałem od p. Kosteckiego zbiornik z akrylu i nie mam nic do zarzucenia wykonaniu (zdj. Poniżej), a co do kwestii finansowych czy jakiś innych też można się było dogadać bez problemu, co za tym idzie ja nie mogę złego słowa powiedzieć na temat współpracy z tą firmą. pozdrawiam na razie to tylko można stwierdzić że masz super tło a po za tym nic nie można ocenić w tej rozdzielczości i z takiej odległości. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 nie znam P. Kosteckiego, nie znam firmy... i wsumie nic mi do tematu.... ale znam trochę wolny rynek i prawa nim rządzące... a ten nie toleruje fuszerki, co jak co ale zła jakość bardzo szybko się rozchodzi w środowisku... wniosek... gdyby firma w/w Pana była tak niesolidna to już dawno przestałaby mieć rację bytu:) straciłaby wszystkich klientów i popadła w zapomnienie... Pojedyncze fuszerki zdarzą się wszystkim i wyrywanie ich z kontekstu jest bezsensowne... Trochę się dziwię, że tak sympatyczny fachowiec (na zlocie w Milówce takim go odebrałem, zresztą jak zdecydowana większość) jakim jest Pan Waldek O. bawi się w takie coś posługując się forumowiczami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 smyku - :-) od dawna jesteś na forum :-) trzeba przyznać że ktoś ma dostęp do dużej ilości IP :-P sorry do zmiennego IP . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smyku 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 smyku - :-) od dawna jesteś na forum :-) trzeba przyznać że ktoś ma dostęp do dużej ilości IP :-P sorry do zmiennego IP . witam na tym forum jestem od dziś ,a jak wejdziesz na Nano-reef.pl to od ponad roku, więc zanim kogoś oczernisz to się zastanów bo napisałeś bezmyślną bzdurę pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) Smyku jaki planujesz sprzęt do tego akwa? Możesz cyknąć fotki szafki od środka i kilka ujęć zbiornika z bliska? Załóż temat też w galerii forum z budowy Edytowane 9 Marzec 2011 przez Mr_Garden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 witam na tym forum jestem od dziś ,a jak wejdziesz na Nano-reef.pl to od ponad roku, więc zanim kogoś oczernisz to się zastanów bo napisałeś bezmyślną bzdurę pozdrawiam W takim razie przepraszam , ale rejestrowanie się akurat w momencie obrony kogoś jest dosyć podejrzane . Zapraszam również do działu galeria gdzie opiszesz powstawanie akwarium. pozdrawiam konrad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Baniaczek ladny,acrilic wyglada dobrej jakosci(P90?) gora tenku podejscie jak u nas.Troche mnie zaskoczylo ze acrilic powoli zaczyna byc popularny w Polsce.Ale chyba dzieki Chinczykom I tym dwom profesorom chemi(dostali Nobla) Acrylic zaczyna bardziej byc podobny do szkla.I sorki za filmik z tego co widac na foto troche Nie byl w temacie Sk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 to i ja wrzuce kilka słów od siebie, jak widze tutaj niektóre, tak żałosne i pełne zazdrości komentarze, jak was serce boli to idźcie do lekarza. Pan Maciej robił mi cały zbiornik od A do Z : czy miałem jakies uwagi, nie, wszystko co chciałem miałem, a co najwazniejsze o każdej porze dnia mogłem dzwonić o każdą poradę, bo ostatnio na tym forum to tylko głupoty piszecie i bezsensowne kometarze - nagonka kilku osób (od dawna tych samych zresztą). Pomógł mi nawet sprzedac moj zbiornik w całości. Wiec ja mogę sie wypowiedzieć tylko na plus i dodam , że nikt z was nie posiada takiej wiedzy jak pan Maciej . pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 nikt z was nie posiada takiej wiedzy jak pan Maciej Może Ty nie posiadasz odpowiedniej wiedzy aby to ocenić PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach