Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2008 Wierzcie lub nie ale prezentacja nie jest sponsorowana, po prostu Rafał robi naprawdę dobre rzeczy. Rozpisywać się na temat samego działania nie ma o czym woda płynie z dołu do a góry i koniec. Naprawdę dobre zaczyna się kiedy mamy wzruszyć złoże, a że robimy to 1-2 razy dziennie nie muszę pisać jak ważne jest aby wszystko działało jak należy. W tym reaktorze czyszczenie złoża możemy wykonać jednym palcem Ze względu na ograniczenia forum zdjęcia znajdują się tutaj Oraz krótki firm obrazujący czyszczenie złoża - tutaj (przepraszam za jakość kręcone kamerką Internetową) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2008 Cacuszko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2008 Super. Można się jeszcze pokusić, żeby to jakoś zmechanizować, aby tak samo kilka razy dziennie sie ruszyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2008 Fauna marin jakis czas temu wymyslilo auto mieszacz http://wwws.aquaterrashop.de/meerwasser-neu/product_info.php/manufacturers_id/29/products_id/5287 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2008 kupa , zloze jak lezalo tak lezy , powietrze tylko zadyme robi niby ze cos tam sie miesza , czy tez wstrzasa (?) , co miesza pytam ? nic :] w glowach akwarystom , jeszez jaka cena :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2008 Ja tez nie widze zeby tam sie cos mieszalo to zloze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2008 troche tam napewno dmucha w to zloze , ale z tego co wiadomo to zloze powinno byc porzadnie oczyszczane poprzez potrzasanie , nie wiem jak komu , ale mnie sie to obdmuchiwanie nie podoba , nie kupil bym tego filtra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach