tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 hej, Gdzie można oddać stare świetlówki, tak aby nie wyrzucać ich do śmietnika? Może ktoś poda jakieś adresy w 3city. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 Ja oddaję w BricoMarche /chyba dobrze napisałem/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 A jak długo nimi świecisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 Leroy Merlin przyjmuje stare swietlowki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 A jak długo nimi świecisz ? no powiedzmy że rok, ale jakie to ma znaczenie? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 Jednak ma :-) Jeśli byś używał 6 miesięcy to podejrzewam że znalazło by się wiele osób które chętnie by wzięły te świetlówki . Sam mam świetlówki dokładnie 19 miesięcy :-) , i jak bym miał okazje dostać za browara nowe jak dla mnie 6 miesięczne to bym się nie zastanawiał :-) Wczoraj kupiłem 2 szt nowych i porównałem ze starymi , to może tragedii nie ma ale widoczna różnica jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 no spoko ja wiem co zrobić ze starymi świetlówkami sam kilka dostałem, i kilka już wydałem, ale te są akurat wykorzystane na maxa. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2011 Snake, na oko różnica będzie niewielka, kolosalną zobaczysz dopiero po koralach. Tomi, w Leroyu oddasz, jest taki stojak specjalny przy wejściu. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2011 dzienks PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach