tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Hej, podczas Zlotu w Milówce był świetny wykład Waldka Osmałka na temat organizacji SHARK PROJECT. Myślę że temat warty poruszenia na forum, aby zwiększyć świadomość naszą i naszych znajomych, kolegów na temat ochrony rekinów i uświadomienia jak ważnym elementem piramidy pokarmowej jest to zwierzę. Mówiąc krótko: Bez rekinów cała rafa zginie bardzo szybko. szczegóły można znaleźć na stronie: http://pl.sharkproject.org/pl/index.pl.php PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Tak, muszę przyznać wykład Waldka zrobił na mnie wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Kurna gość mnie rozwalił ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Dodaję od siebie pokłony dla Waldka, wykład znakomity oraz szalenie ciekawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 moim zdaniem najlepszy wykład jaki był do tej pory, jeżeli nie to poprawcie mnie teraz trzeba zacząć uświadamiać kolegów morszczaków!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 Masz rację Leoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 dla mnie wszystkie były wartościowe:) a tu może tematyka bardziej ciekawa, przejmująca no i autorytet Waldka robił swoje:) tak czy owak ludzi trza uświadamiać ja już linka w gg i fb wkleilem;) niech się ludziska uczą i zanim znowu zamówią zupę z rekina to się zastanowią! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 dla mnie wszystkie były wartościowe:) a tu może tematyka bardziej ciekawa, przejmująca no i autorytet Waldka robił swoje:) tak czy owak ludzi trza uświadamiać ja już linka w gg i fb wkleilem;) niech się ludziska uczą i zanim znowu zamówią zupę z rekina to się zastanowią! Wiedza i doświadczenie robi wrażenie mnie osobiście bardzo podobało się jak Waldek opowiadał o konstrukcjach z akrylu oraz o budowie w Oceanarium "amazoni" a jest to cudo a takich konstrukcji ma bez liku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2011 Film- Rekiny w niebezpieczeństwie. część 1 część 2 część 3 część 4 część 5 PS. zajrzyjcie na www.filmy-dokumentalne.pl , jest dużo fajnych filmów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 słuchajcie sprawa wygląda następująco: Rozmawiałem dzisiaj z Waldkiem koszulki jak najbardziej może nam przywieść za cena jaka jest na stronie musicie mi tylko podać rozmiary, i zabierze je nam jak będzie w Wiedniu 11-12 marca, jeżeli komuś to nie odpowiada to może kupić na własną rękę. Natomiast jeżeli o działalność naszą w Polsce również będę was informował na bieżąco, i podawał wszystko to co uzgodnimy z Waldkiem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 Ja jestem chętny biorę kilks sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach