Skocz do zawartości
tomiooo

SHARK PROJECT

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

podczas Zlotu w Milówce był świetny wykład Waldka Osmałka na temat organizacji SHARK PROJECT. Myślę że temat warty poruszenia na forum, aby zwiększyć świadomość naszą i naszych znajomych, kolegów na temat ochrony rekinów i uświadomienia jak ważnym elementem piramidy pokarmowej jest to zwierzę.

Mówiąc krótko: Bez rekinów cała rafa zginie bardzo szybko.

szczegóły można znaleźć na stronie: http://pl.sharkproject.org/pl/index.pl.php

vollbanner.png

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, muszę przyznać wykład Waldka zrobił na mnie wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaję od siebie pokłony dla Waldka, wykład znakomity oraz szalenie ciekawy :good2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem najlepszy wykład jaki był do tej pory, jeżeli nie to poprawcie mnie

teraz trzeba zacząć uświadamiać kolegów morszczaków!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie wszystkie były wartościowe:) a tu może tematyka bardziej ciekawa, przejmująca no i autorytet Waldka robił swoje:)

tak czy owak ludzi trza uświadamiać:) ja już linka w gg i fb wkleilem;) niech się ludziska uczą i zanim znowu zamówią zupę z rekina to się zastanowią!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie wszystkie były wartościowe:) a tu może tematyka bardziej ciekawa, przejmująca no i autorytet Waldka robił swoje:)

tak czy owak ludzi trza uświadamiać:) ja już linka w gg i fb wkleilem;) niech się ludziska uczą i zanim znowu zamówią zupę z rekina to się zastanowią!

Wiedza i doświadczenie robi wrażenie mnie osobiście bardzo podobało się jak Waldek opowiadał o konstrukcjach z akrylu oraz o budowie w Oceanarium "amazoni" a jest to cudo a takich konstrukcji ma bez liku :good2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słuchajcie sprawa wygląda następująco:

Rozmawiałem dzisiaj z Waldkiem koszulki jak najbardziej może nam przywieść za cena jaka jest na stronie musicie mi tylko podać rozmiary, i zabierze je nam jak będzie w Wiedniu 11-12 marca, jeżeli komuś to nie odpowiada to może kupić na własną rękę.

Natomiast jeżeli o działalność naszą w Polsce również będę was informował na bieżąco, i podawał wszystko to co uzgodnimy z Waldkiem!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi