Steril 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2008 Po bardzo nieprzyjemnej i niezrozumiałej sytuacji związanej ze zbanowaniem mnie i usunięciem wątku przez ...powracam z zaświatów niczym Dżedaj, przeciwstawiając sie (opisem i niemodyfikowanymi pod względem kolorystyki fotkami baniaka) xxxx Zbiornik 800l optiwhite, sump 200l bez refugium, pompa zwrotna red dragon 6500, odpieniacz bubble king 300 intern, filterek na rowę produkcji THC SKIBA, cyrkulacja 2*6100 tunze na multikontrolerze, pompki grotecha - balling i A,B,C, oświetlenie - powermodule ati 10*80w t5, substrat - żywa skała, dsb, karmienie - aminokwasy i coralvitalizer KZ, reefbooster prodibio. Poniżej fotki z dzisiaj, cudem odzyskane z "kosza". Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steril 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2008 pozostałe fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2008 ładny i Sterilny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steril 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2008 i jeszcze kilka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2008 świetnie, że opis zbiornika wrócił bo jest na co popatrzeć. Gratulacje i mam nadzieję, że inni użytkownicy zdążą go zobaczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2008 Cika - strzał w dziesiatkę Szymon - zbiornik ogólnie ładny tylko nudny trochę - wszędzie krzaki, na lewo krzaki, na prawo krzaki, taki las, a gdzie lisy, dziki? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2008 lisy i dziki Lord Vader zezarł ale borsuka widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2008 Ech, powtarzam się dzisiaj coś, ale dla takiego zbiornika warto, cudo, cudo, cudo, miodzio, miodzio, miodzio.... No i fotki śśświetne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 Szymon zachowaj sobie swoje bajki o ciemnej stronie i nie modyfikowanych fotkach baniaka dla siebie i nie pisz w kierunku mojej osoby prosze. Zebym Ci nie musial wiecej przypominac nszej rozmowy z gadu . "Szymon (2-04-2008 21:07) umowmy sie tak - obraze kogos - ban ok?" Robisz to celowo i swiadomie widze . Jesli chodzi o Twoje niemodyfikowane fotki , to zapytaj rebcia o to , on Ci wytlumaczy o co chodzi , ostatnio wlasnie zrobil niezly mlyn na tamtym forum o fotke Roger`a , ktora nie miala opisu podobnie jak Twoja . Dziwne ze wam teraz nie przeszkadza brak opisu ? dziwne , tak to sie chyba tylko zachowuja obludni , falszywi i zaklamani ludzie ? Zreszta pal licho co Ty sobie robisz ze swoimi fotkami , nie interesuje mnie to kompletnie jak i Twoj zbiornik czy tez to DSB , ale od mojej osoby to sie delikatnie mowiac odstosunkuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 Akwarium piękne, Zbyszek czy zawsze musisz mieć do kogoś uraz i drążyć głupi temat? Na pewno więcej osób skorzystałoby gdyby nikt tu do nikogo zawiścią nie pałał Bez urazy Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 synek ja tu chyba czegos nie rozumie , czy to ja sie przywleklem z nano drazyc glupi temat czy szymek ? chyba to jego obrazajace mnie posty wywalilem wczoraj , juz nawet nie chcialem na durnote odpisywac , dziwne ze ich nie zauwazyles. Z mojej strony jeszcze raz prosba d oszymka , zajmij sie chlopie soba i sowm akwarium a bedzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 Zbyszek a może po prostu mało kto chciał już z Toba rozmawiać ? Mam nadzieję, że dzisiaj nie będziesz tak prędki w usuwaniu moich postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 Harari to ze Ci glony bija po ZeoVicie to nie powod aby wypisywac glupoty . Od poczatku Cie wyczulem gosciu jaki jestes , jak tylko tutaj przyszedles i wyslales pierwsza PN do mnie z durnymi pytaniami , prowokujacymi wrecz , wetedy to juz nie mialem ja z Toba ochoty rozmaiwac , takze do mnie prosze nawet nie pisz wiecej bo sobie tego nie zycze , a posty obojetnie czyje , obrazajace mnie czy innych beda usuwane i koniec tematu. Ps; I nie zaluje ze nie dostales schematu zabudowy baniaka o ktory prosiles , wogole przestane tutaj cokolwiek pokazywac a powoli to i pewnie pisac , bo nie widze dalszego sensu , ta sama bajka co na na nano , do zycia mi to jest zupelnie nie potrzebne , mam wazniejsze sprawy niz slenczec godzinami przed komputerem , dla jakiej idei i czemu by to mialo sluzyc (?) :] nie wiem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 Zbiornik Szymona przyciąga uwagę czy komuś się to podoba czy nie. Istnienie takiego wątku daje szanse, że jak ktoś popatrzy na fotki jego zbiornika to zgłupieje na punkcie morskiego i pojawi się nowy hobbysta, potencjalny użytkownik tego forum. Jak post będzie usunięty i pojawi się wzajemne oskarżanie to na pewno nikogo nie zainteresuje to forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 nie o zbiorniku teraz mowa , bez watpienia jest ok , chociaz mnie osobiscie DSB nie interesuje i nie bede go mial u siebie ale to jest moje zdanie i kazdy robi zbiornik jaki chce . Ja nie ingerowalem w dojrzewanie zbiornika Szymona ani mu nie kazalem czy ma dac DSB czy Kalkreaktor czy przejsc na Ballinga czy tez dozowac inne bakterie jak Hagen`a czy tez w kncu dozowac niektore z produktow zuchta , wybral sam to o zcym byla mowa u nas na forum i to tez jest w sumie jego sprawa. Ps; I jak zwykle powstal topic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 Jesli chodzi o Twoje niemodyfikowane fotki , to zapytaj rebcia o to , on Ci wytlumaczy o co chodzi , ostatnio wlasnie zrobil niezly mlyn na tamtym forum o fotke Roger`a , ktora nie miala opisu podobnie jak Twoja . Dziwne ze wam teraz nie przeszkadza brak opisu ? dziwne , tak to sie chyba tylko zachowuja obludni , falszywi i zaklamani ludzie ? Zbyszku jeśli piszesz o wypowiedziach innych osób to sprawdź proszę czy rzeczywiście Twoja pamięć Cię nie zawodzi: http://nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=14557&d=0 Nigdy nie twierdziłem, że brak opisu automatycznie powoduje chęć kamuflowania czegokolwiek. Pozostawiony opis modyfikacji w programie Photoshop też o niczym nie świadczy - przecież można tylko zmiejszyć zdjęcie. Widziałem zbiornik Szymona na żywo i naprawdę można się tylko zachwycać. Nie rozumiem kompletnie tego całego zamieszania i tej zaborczej niechęci do niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 A ja powiem tyle: niezaleznie co by sie powiedzialo, madrego i nie, to i tak zbiornik "obroni sie" sam. A dla Szymona naleza sie gratulacje za posiadanie jednego z najladniejszych obecnie zbiornikow SPSowych w Polsce. Pozdrawiam, Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2008 Rebciu , a mnie to lotto jak to mowia i napewno dluzej tej kupy nie mam zamiaru tutaj ciagnac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach