Skocz do zawartości
max1974

Problem z swietlowakmi z RF

Rekomendowane odpowiedzi

Zadziwiające, Rafał, skąd wiesz o tym że nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy? Przecież zostało to od razu przez Leszka wyciachane... No chyba że to nie jest tak niezależne forum jak sie wszem i wobec trąbiło? Tak ogólnie to myślę że Rafał (nie Ty) i Tomek nie są wniebowzięci widząc w jakim kierunku to wszystko podąża, między innymi dzięki Tobie, akwarysto :whistling:

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem duchem świętym i tak "od razu" jednak nie zadzialałem. Zdążył przeczytać Twojego posta zanim zareagowałem - najprostsze wyjaśnienie zamiast szukania spiskowej teorii dziejów. Dobra Panowie - upominam tylko i proszę rozmowę kontynuować na temat.

Jaka to świetlówka dokładnie - jaka moc/długość ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

loccutus dlaczego nie odpisujesz na priwa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mały problem z modułem PW - nie wiem muszę zacząć w nim sprzątać chyba ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam zasilacz co do modelu moge ci napisac wieczorem ale przypuszczam ze standartowy sprzedawany przez rs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest dobra wiadomość.

Na czym dokładnie polega uszkodzenie świetlówki - jak się zachowuje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seb - http://aqua-reef.pl/topic/2809-reeftech-led-lighting-mki-codename-prometheus/page__st__60

Twoj Post # 67 -

Wiec skoro w jednym poscie piszesz, ze nie zyczysz sobie aby ktos inny odpowiadal na Twoje pytania niz ten do ktorego je zadales - nie rozumiem dlaczego nie przestrzegasz swoich zyczen wobec mojej osoby.

Ja nie widze, zeby moje uwagi byly do Ciebie - byly do SteveK. Nie rozumiem czemu za niego odpowiadasz.

Zadziwiające, Rafał, skąd wiesz o tym że nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy? Przecież zostało to od razu przez Leszka wyciachane... No chyba że to nie jest tak niezależne forum jak sie wszem i wobec trąbiło? Tak ogólnie to myślę że Rafał (nie Ty) i Tomek nie są wniebowzięci widząc w jakim kierunku to wszystko podąża, między innymi dzięki Tobie, akwarysto :whistling:

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi