seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Zadziwiające, Rafał, skąd wiesz o tym że nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy? Przecież zostało to od razu przez Leszka wyciachane... No chyba że to nie jest tak niezależne forum jak sie wszem i wobec trąbiło? Tak ogólnie to myślę że Rafał (nie Ty) i Tomek nie są wniebowzięci widząc w jakim kierunku to wszystko podąża, między innymi dzięki Tobie, akwarysto Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Nie jestem duchem świętym i tak "od razu" jednak nie zadzialałem. Zdążył przeczytać Twojego posta zanim zareagowałem - najprostsze wyjaśnienie zamiast szukania spiskowej teorii dziejów. Dobra Panowie - upominam tylko i proszę rozmowę kontynuować na temat. Jaka to świetlówka dokładnie - jaka moc/długość ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 17W 85 cm k.. juz nie sadzilem ze ktos na temat sie odezwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 To są te zasilane prosto z 230V ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 loccutus dlaczego nie odpisujesz na priwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 mały problem z modułem PW - nie wiem muszę zacząć w nim sprzątać chyba .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 mam zasilacz co do modelu moge ci napisac wieczorem ale przypuszczam ze standartowy sprzedawany przez rs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 to jest dobra wiadomość. Na czym dokładnie polega uszkodzenie świetlówki - jak się zachowuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal07013 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Seb - http://aqua-reef.pl/topic/2809-reeftech-led-lighting-mki-codename-prometheus/page__st__60 Twoj Post # 67 - Wiec skoro w jednym poscie piszesz, ze nie zyczysz sobie aby ktos inny odpowiadal na Twoje pytania niz ten do ktorego je zadales - nie rozumiem dlaczego nie przestrzegasz swoich zyczen wobec mojej osoby. Ja nie widze, zeby moje uwagi byly do Ciebie - byly do SteveK. Nie rozumiem czemu za niego odpowiadasz. Zadziwiające, Rafał, skąd wiesz o tym że nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy? Przecież zostało to od razu przez Leszka wyciachane... No chyba że to nie jest tak niezależne forum jak sie wszem i wobec trąbiło? Tak ogólnie to myślę że Rafał (nie Ty) i Tomek nie są wniebowzięci widząc w jakim kierunku to wszystko podąża, między innymi dzięki Tobie, akwarysto Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach