lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2011 Kto używa ? Blacharze samochodowi, elektrycy, firmy które zaginają blachy.. znajdziesz... 4mm bardzo popularny rozmiar o ile nie najpopularniejszy. dzięki za podpowiedz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) No Panowie ten baniaczek z czteroma lampami,to naprawde piekna sprawa....... Nastepny sukces. Ps Oh Canada..... Edytowane 5 Marzec 2011 przez SteveK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2011 Hej Nareszcie zalałem akwarium wystawowe w sklepie 140x60x60 2 lampy ładnie doświetlają każdy kąt, jak się skończy dojrzewanie to wstawię zdjęcia,pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2011 Mówiłem Ci ,że dwie lampki doskonale doświetlą cały zbiornik Teraz zabieraj się za podbój Norwgii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2011 jak akwa dojrzeje to wpadnę zobaczyć PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2011 No Panowie ten baniaczek z czteroma lampami,to naprawde piekna sprawa....... Nastepny sukces. Sukces??? bo co, że sprzedali cztery lampy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2011 jak akwa dojrzeje to wpadnę zobaczyć PozdrT wpadaj pójdziemy na dziewczyny, znaczy się ryby P.S. mam nadzieję że Baśka nie widzi,bo zęby posypią się jak różaniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Marzec 2011 Tomiooo jade z Tobą ale nie wrócimy szybciej jak za 2 tyg haha Coś mi się wydaje że, latem i do mnie Prometheus zawita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2011 Pare nowych klijetow. Sukces??? bo co, że sprzedali cztery lampy? Tak rano cztery,po polodniu nastepne trzy i wieczorkiem bo w californi inna strefa czasu nastepne cztery. i tak sie kreci....... Jeszcze jak podliczyc EU to w cale nie jest zle. Ps Sukces to nie ile ale GDZIE. Wiadomosci opuznione o 30 dni tz tajemnica biznesowa.............. Sk PPS Cholera zapomnialem o Canadzie,Polodniowej Ameryki i Kangorach. Chlopaki pomoc ktos z was gada po Japonsku bo z Eskimosami z Us sie juz dogadalismy. http://www.reefcentr...2&postcount=442 BTW - tu wkrótce bedzie do obejrzenia kilka zdjęć zbiornika, gość właśnie odebrał pierwszą lampę.... Nastepna Doszla Ps Takie to male ale pracowite,Gratulacje Posty zostały połaczone. SteveK, nie pisz kilku postów jeden pod drugim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanxx2 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 Jaka cena tej lampy i gdzie można ją kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2011 romanxx2 PRIV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2011 (edytowane) Brak nowych wiadomosci..... Moze nie...... Czyzby chlopakow nowe hobby Ciag Dalszy nastapi....... Edytowane 11 Marzec 2011 przez SteveK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2011 Wiec czekamy na "Defiant" info and pics . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2011 No właśnie daj fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2011 Lechu dawaj :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2011 Pewnie zmeczony I robi sobie nano-drzemke. Sk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2011 Panowie , nie róbcie offtopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2011 Nie - E nic nie pokażę, nic nie wkleję.... dopóki nie skończę. Nosz kurde nikt nic nie miał wiedzieć a tu już PW latają po skrzynce - ja sobie chyba z kimś porozmawiam Wszystkim czekającym na odpowiedź ode mnie na PW - przepraszam, odpiszę jutro - ciężki dzień miałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach