thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2006 Oto zalazek nastepnego wyrobu z mojej stajni :mrgreen: juz niedlugo calosc wyjdzie na jaw Rura 200 calkowita wysokosc 55cm pompa aquabee igla 3000l/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
błażej 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2006 jestem chętny na takie coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzol_kominiarz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2006 jak rozwiązałeś zamknięcie od góry ??? Pytam bo od tygodnia jestem "szczęśliwym" posiadaczem PF 601S i o dziwo nie mogę go uszczelnić ...powyżej PH 6,8 po prostu cieknie :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2006 jerzol zamkniecie bedzie takie samo jak w poprzednim mixerku wg mnie jest to dobre i szczelne rozwiazanie jesli bedziesz potrzebowal do swojego nowy pierscien uszczelniajacy "oring" wal na priva mam dostep do kazdego rozmiaru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzol_kominiarz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2006 a więc jednak cuda bywają .... z nieba mi spadłeś !!!! JUTRO PODAM cI ROZMIAR TYLKO CO MIERZY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2006 zmierz srednice wewnetrzna oringa oraz jego grubosc jak co moge ci podebrac wyzszy srednica wewnetrzna oringa bedzie ta sama ale zmienimy ewentualnie jego wysokosc wtedy moze doszczelni ci calosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Wrzesień 2006 Oto zalazek nastepnego wyrobu z mojej stajni :mrgreen: juz niedlugo calosc wyjdzie na jaw Obrazek Rura 200 calkowita wysokosc 55cm pompa aquabee igla 3000/h A ja juz widzialem calsoc :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzol_kominiarz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Wrzesień 2006 thcskiba, Ok jutro zmierzę i podam wymiary Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2006 dobra czas go konczyc troszke dalej foty przedstawiaja wersje demo taka pogladowa wiec sie nie czepiac jak skoncze dobiero bedziecie mogli mi wytykac :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2006 SUPER , SUPER I JESZCEZ RAZ SUPER SOLIDNA ROBOTA :591: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2006 hehe dokaldnie tak mi oczy chodzily jak zobaczylem :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzol_kominiarz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2006 lepiej wykup na to patent bo jeszcze Cię DELTEC zpapuguje ....toż to dzieło sztuki !!! :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2006 RZE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2006 super !! masz chłopie talent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2006 :-D z powodu totalnego braku czasu powoli idzie do przodu :-/ w celu wytlumaczenia dziwnego wygladu opisze go troche - duza komora bedzie zasypana Korallithem firmy Knop calkowita ilosc wkladu to okolo 14 kilogramow - mala komora ta w srodku to licznik bombli - srednia komora bedzie zawierala wklad magnezowy okolo 1,2 kilograma - reaktor samozasysajacy zasada dzialania taka sama jak w reaktorach Ati pare nastepnych fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2006 to ja siedze , miski wyginam sie mecze , a ten sobie wzial na tokarke przylozyl i miske wyrzezbil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;-) ;-) ;-) hu hu , maszynka jak sie patrzy pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2006 Bez opisu wydawał się ciekawszy ;-) :mrgreen: . W komorze z wkładem magnezowym jest cyrkulacja wody czy pracuje on na zasadzie filtra co2 na wyjściu wody z reaktora? jeśli tak to uwalnianie magnezu będzie znikome. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2006 a ja nie czytalem nawet , chyba magnez bedzie pomieszany w rurze reakcyjnej ta mniejsza bedzie zawierala koralith i miala za zadanie podbijac wartosc Ph .... napewno tak jest planowane Thcshibi ..? pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach