tomi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2011 nie powiem podoba mi sie ten zestawik ale jak dla mnie troche male szklo-nie powiem ze chce miec duze ale tak do 50 l. tak sobie pomyslalem czy troche nie pokombinowac tzn pomysl skopiowac ale na wieksze szklo dac akwa z opti odpieniacz i cyrkulacja ta sama w tym samym wykonaniu a co do swiatla dac trzeba by wiecej.pewnie taniej wyszla by samorobka z ledow.i teraz takie pytanko do was w takiej konfiguracji jak przedstawia AM jakie mozna dac szklo(pojemnosc) chodzi mi po glowie taki wymiar 35x 45x40 wliczajac w to panel 10 cm.warto czy lepiej zakupic ten zestawik .jakies propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2011 Tomi Am ma wydać ten zestaw w większym wydaniu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2011 a czy znasz jakies szczegoly -termin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach