Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2011 Jest to Czarna Dorotka, Dendrodoris nigra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Pifkooo :baby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty 2011 (edytowane) Na chwilę obecną tak wygląda Prace nadal trwają, jest tyyyle do zrobienia i to jest piękne Edytowane 23 Luty 2011 przez Raffy14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Luty 2011 W baniaku cały czas się dzieje coś, niedawno moja dobrana parka pterapogonów kauderni odbyła tarło, dziś rano chromisy viridisy się wycierały, przylepiały swoją ikrę do skały, przez co pokolce miały pożywne śniadanie Ale ubarwienie chromisów w czasie tarła... po prostu bomba Niestety nie zrobiłem fotki bo zaspany byłem, ale następnym razem się postaram Fotka żółtka z doktorkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach