Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2010 czy hodujecie jakieś stworzenia na żywy pokarm dla waszych ryb? czy to drogie lub kłopotliwe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondor 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2010 ja hoduję fito, wrotkę i solowca. Hodowałem też widłonogi "calanoid" i "harpacticoid" nie jest to drogie ale jest kłopotliwe jak cała akwarystyka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2010 A jka wyglada sprawa solowca?? Czy sluzy on za pokarm jedynie rybom czy korale tez korzystaja?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2010 ja czasem huduje artemie:) i to jest akurat poste jak budowa cepa:) wystaczy butelka, brzęczek i kaloryfer;) do tego sól do artemii no i jaja:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondor 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2010 Tyle że ze zwykła artemia "w skorupie" po kilkudziesięciu godzinach od wylegu ma małą wartość odżywczą. Trzeba ją wzbogacić np selconem i fito... Najlepsza jest "zdekapsułowana", swieżo wylegnieta artemia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2011 Jest dostepny pokarm żeby wychodować dorosłą artemie tu można kupić . http://www.thcskiba.pl/product.php?id_product=923 Nie ma jak żywy pokarm :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2011 Fajny na allegro widzialem tez pokarm w plynie JBL dla dorostajacej artemii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach