Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2011 bubble magus zaczną rządzić bo są cenowo zachęcające. tyle mogę dać za odpieniacz inaczej lece do kumpla firmy robię tuby z akrylu montuje pompę i jechane, i tak stoi w szafie i nie musi być ładny i czerwony:)nie chce być ordynarny co do tego czerwonego ale to jest symbol bo tylko czerwone sa red skimy :! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2011 Grzeniu a nie zayuważyłeś że szybie motocykle i samochody też są czerwone? Krążą legeny że czerwony kolor dodaje prędkości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2011 dlatego tyle kasy złopią za te odpieniacze nie no są cholernie wydajne ale cena mnie przeraża Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2011 A jaki kolor byłby lepszy? pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2011 bialo czerwony przeciez produkt krajowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2011 Czy wtedy Ci którzy nawet na oczy tego odpieniacza nie widzieli byliby rozumiem zadowoleni? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2011 ja napewno nie, oby nie okazal sie jak KZ szal na calej lini i po roku co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach