Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Styczeń 2012 By fischer1977 at 2012-01-19 kiepskie zdjęcie przy aktynice pozdrawiam p.s. miałem pod górkę i prawie zaliczyłem set-up szkiełka ale chyba teraz jetem na prostej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 (edytowane) Jak patrzęna to zdjęcie post wyżej - z przed około roku to powiem, że HQI 400W to jest moc - od września świecę 400W HQI 20000K + 2 x 39W Zresztą zdjęcie powie więcej niż dwie strony opisu (niestety dalej nie umiem zrobić porządnego, wyrażnego zdjęcia tak, żeby oddać rzeczywiste kolory - na żywo jest znacznie ładniej - tak mi się wydaje Aktualnie leję już 320 ml/24h KH aby utrzymać je na stałym poziomie 8,3 dkH Mam też plagę aiptasi - jak się tego bezpoleśnie pozbyć - jakiś czas temu padł mi brzydal i zaniedbałem sprawę R@F@l - mieliśmy się kiedyś umówić na napój co masz na zdjęciu w profilu )))) Edytowane 22 Grudzień 2012 przez Fischer1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 (edytowane) Pięknie :)/> hqi to hqi, zwłaszcza 400w :)/> Edytowane 22 Grudzień 2012 przez Bigwalker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 też jestem tego zdania. Odbłyśnik to pseudo lumenarc DIY i balast elektroniczny ze sterowaniem mocą (200, 300 i 400W) Aż żal że wcześniej nie popełniłem takiej lampy - żarnik z wysyłką z HK to 120 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach