chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Uzywa moze ktos swietlówki LED T8 HiPower Led z erybki?? Jesli tak to jakie sa Wasze opinie, i jak ja podlaczyc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Ja mam 2 14000K 15w i jestem zadowolony,podlaczasz je bezposrednio pod 230volt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Jaro a czy barwa jest przyjemna dla oka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Uzywa moze ktos swietlówki LED T8 HiPower Led z erybki?? Jesli tak to jakie sa Wasze opinie, i jak ja podlaczyc?? A jakie masz pozostałe oświetlenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 2xATI blue plus 39W plus 2XATI 39W aktyniczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Czyli chcesz dodać więcej niebieskiego czy wymienić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Chcialem dodac biala led 15W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 odradzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 czemu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 czemu?? Jak potrzebujesz więcej światła dodaj dodaj T-5 uzyskasz więcej światła albo inaczej mówiąc lumenów albo zastosuj 3 x Cree Cool white LED co da Ci 2 x tyle światła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Październik 2010 ok. Dzieki Slawek za info. LED wlasnej roboty odpada bo nie jestem w stanie sam tego poskladac dlatego pomyslalem o czyms gotowym. Na zdjecia z ta swietlowka led wydawalo mi sie ze jest ona bardzo mocna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach