dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 http://www.zoo-ullrich.at/ no czy ja dobrze widzę? 20sek filmu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 Może to kwestia wypitych browarków ale ja tam kompletnie nic nie widze w 20 s... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 raczej Synchiropus stellatus lub ocellatus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Październik 2010 Jak dla mnie to byl jakis Synchiropus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_malisz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 może brzydal w takiej pozycji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2011 Na szybie? synchiropus ocellatus:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach