smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 Jako że akwarium powoli wychodzi na prosta ( jeszcze pare mankamentów i będę zadowolony ) po akcji prąd i paru jeszcze innych problemach, pozwoliłem sobie na umieszczenie kilku zdjęć podopiecznych. Przy okazji chciałbym podziękować Andrniew za tony wiedzy które raczy mi przekazywać i pomoc. Bez niego droga ku równowadze mojego akwa była by na pewno dłuższa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 i jeszcze kilka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 Jak dla mnie to troche mało "kolorowo" ,ale to pewnie wina fotek,albo ledów bo pewnie ladami świecisz? a ogólnie spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 No ladne, ladne, ale jak na moj gust troche za malo skaly jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 T5'ki co widac na fotce i jeden panel led :-) Do ledow powoli migruje w tym akwa... SKaly jest malo celowo , nie lubie "skamienialych" baniakow morskich i dlatego celowo jest malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 (edytowane) Popieram co do skały . Bardzo naturalnie wygląda. I fajna głębia wyszła na jednym ze zdjęć całości. Mógłbyś przypomnieć wymiary? To 90x60x60, tak? Edytowane 5 Październik 2010 przez Zenon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 To prawda też wolę akwarium nie zawalone ale oczywiście to sprawa gustu. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 Nad kolorkami to musisz jeszcze sporo popracować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 Eee, bez przesady. Kolorki to nie wszystko. Wszystko dojrzeje i będzie fajnie, choć zapewne szybko trzeba będzie obsadę przerzedzić - już jest gęsto, a korale małe Jakieś szczegóły co do technicznego zaplecza akwarium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 kolorki to wiem, rzeba powalczyc - teraz mam nadzieje ze sie uda je wyprowadzic. Plagi i wpadki zrobily swoje ale... jest progress... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 Jaką sól stosujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 instan ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2010 Dla mnie super, zdecydowanie ładnijsze niz poprzednie Cos mi sie wydaje że sie tym razem to ja sie wybiorę po szczepki Jak tylko oddzwonisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2010 Brawo, fajny baniak! Chcialbym zeby i mi pseudopterogorgia tak ladnie polipki wyciagala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2010 ładnie,powiedz jak ci sie catalaphylia trzyma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2010 Cześć Bardzo przejrzyście , podoba mi się Dlaczego masz taki duży komin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2010 (edytowane) Wiesz, catalaphylia jest u mnie od czasow poprzedniego zbiornika - trzyma sie swietnie i nie mam z nia problemów. Co do komina, duzy? idealny w srodku sa 3 rury na przelotach DVL 32 25 25 wiec mniejszy komin raczej by sie nie udal ( tym bardziej ze dochodzi jeszcze po 45mm z 2 stron na ramek podstawy akwa.... Na fotce nie widzisz spadu ktory jest z prawej stronie i jest nim tylko sitko przy dnie, dlatego wrazenie jest jakby bylo wolne miejsce Edytowane 7 Październik 2010 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2010 (edytowane) fajnie się zapowiada, jak popracujesz nad kolorami będzie mistrz. podniósłbym trochę skałę z lewej strony - zyskasz jeszcze trochę miejsca na korale. a komin jest taki jaki musi być - dolicz płytę dolicz stelaż i taki właśnie wyjdzie. Edytowane 7 Październik 2010 przez Natan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach