yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Lipiec 2011 Gratulacje, wszystko pięknie rośnie. Klasa. W takim tempie to korale niedługo wyjdą ze zbiornika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Lipiec 2011 No właśnie staje się to powoli problemem, ale i tak wpadne do Was po jakieś fajne szczepki :-) Coś się upchnie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2011 Nowych parę fotek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2011 i Kolejne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2011 Pięknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2011 Ostatnio mam bardzo mało czasu na aktywne uczestnictwo w forum ale... zawsze jest chwilka na fotki aktualizujące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2011 Cała galeria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2011 Ślicznie . Kolorki super . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 Fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adii 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2012 Bardzo ładne akwarium a kolorki super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 (edytowane) Akwa po dość drastycznych zmiana, większość korali poszło do ludzi a zastąpiły je szczepki - taki restart obsady :-) Parę fotek jednak da się już wykonać :-) Jak widac korale dopiero ciągną ku rozjaśnieniu po ustabilizowaniu parametrów. Długa to droga... Edytowane 7 Listopad 2012 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 Całość pokarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 Szczepkarium chcesz oglądać? Daje makro bo duże atrakcyjne aktualnie nie jest. Za małe korale... ale jak się upierasz.... Jestem na etapie dokupowania obsady. Teraz czas na zieleń i krwistą czerwień. Dziś zrobię wieczorkiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 Wiem ze jesteś ambitny i byle czego nie chcesz pokazywać , ale fajnie będzie za jakiś czas porównać zdjęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 No i w końcu się wydało gdzie poszła moja Acra, jesteś teraz w domu? Jadę z woreczkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 Chyba po polip :-D :-D Ja mam wizje dam mu nowy dom i psychologa :-D Juz rośnie :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach