dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2008 czy mozna kupic gdzies reaktor do zeowitu lub ewentualnie ktos wykonuje takie reaktory DIY? i jeki ewentualny koszt bo chcialbym zakupic cos takiego i sprobowan nowa przygode;). Akwarium bo ZEO juz namowione, 325l. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2008 Dominiku- oryginalne reaktory do ZEOvitu możesz zobaczyć na stronie www.korallen-zucht.de są tam KZ i GroTechy, jeśli zdecydujesz się na oryginał- nawiąż kontakt z jakimś sklepem w Polsce, na pewno któryś Ci takowe sprowadzi. Jeśli chodzi o DIY to proponuję skontaktować się z ThcSkibą z tego forum, słyszałem, że robi takie filtry. Pozdrawiam Olek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2008 wlasnie wczoraj zamowilem u tego pana reaktor maly do akwarium wiec zobacze co wyprodukuje mi i moze sie skusze zeby przetestowac go rowniez z reaktorem. Dzieki za szybka i na temat odpowiedz:) na innym forum jak zadalem pytanie to musialem przebrnac przez X wypowiedzi nie na temat;) juz mi sie tu podoba:D Pozdrawiam i dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2008 p.s. zamowilem u niego calciumreactor oczywiscie:) zobaczymy co za cudenko dostane bo slyszalem ze super rzeczy robi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach