Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2011 Zna ktoś może cały program zlotu? Jutro kiedy zaczynaja się jakieś prezentacje? Nie chciałbym się spoznic na żadna! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2011 Można powiedzieć że masz najbliżej PLAN ZLOTU Piątek od rana wielkie ogarnianie, akwarium, sprzęt itd, Inmar dzieli się zgrzewką piwa godz 15:00 obiad kto dotrze, po obiedzie integracja godz. 19:00 Wspólna kolacja godz. 19:30 Prezentacja lamp led + debata godz. 21:00 Konkurs wiedzy z nagrodami godz. 22:00 dodatkowy ciepły posiłek godz. 22:30- 5:00 Pełna integracja i konsumpcja różnych artykułów spożywczych Sobota 9:00-10:00 Śniadanie (szwedzki stół) 10:30 Prelekcja "Żywienie i profilaktyka zdrowotna ryb przed transportem i w okresie kwarantanny" + debata 12:00 konkurs dla dzieci 14:00 Obiad 15:00 kulig + ognisko / samo ognisko przy piwku: D 17:00 integracyjna kolacja 20:00 Prelekcja niespodzianka + debata 22:00 Dodatkowy posiłek. Wyniki loterii fantowej. Później jak zwykle integracja do rana Niedziela 9:00-10:00 Śniadanie (szwedzki stół) 10:30 prelekcja "Shark Project" 14:00 Obiad Od 15:00 c.d. degustacji,wnoszenie mężów do samochodów. 22:00 Ci co zostali grzecznie do łóżka,bo od poniedziałku sporty zimowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2011 Wow to już wszystko wiem! Zatem do zobaczenia! Będzie suuuper:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 Panowie!! Poczytałem NR..i nasuwa mi sie pytanie .Nawet jak ktos zaduzo wypiłi i etc...czy forum jest własciwym miejscem do prania brudów??I teraz bedą gadki ze ten taki ,a tamten sraki?? Załasne jak na brac Morszczaków!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 a co sie znowu stalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 Hej, ja właśnie mijam Katowice więc został jeszcze kawałek do 3city, na szczęście mam kierowce BYŁO SUPER!!!! TOFIK RULEZ Podziękowania dla Craba i dla Leoniego PozdrT P.S. czekam na jakieś fotorelacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 Było za***iście! Wielkie dzięki dla organizatorów i wogóle dla wszystkich:) POZDR i do następnego:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 hej,było super,jak zawsze:thumbsup: Crab spisał się pierwsza klasa. Super jedzonko,super organizacja,no i rewelacyjny wykład Waldka Osmałka. Jedyny przykry incydent to zachowanie Lizarda....jak można pić ze wszystkimi i za 10 min. wysmarować paszkwila...i nazwać uczestników pijakami. Po rozmowach z innymi wnioskuję ,że był jedynym niezadowolonym uczestnikiem zlotu.No coż może zbyt mało mówiliśmy o ReefMaxach:teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiZaRd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 (edytowane) Nie Sławku, jedyny przykry incydent na zlocie to szczeniackie zachowanie kolegów którzy zrobili numer z tyłkiem i opis, że to LiZaRd. Później próba stworzenia przez nich konta "LiZaRd.", nie wiem czy coś pisali na forum, bo konta szybko zostały zbanowane wraz z ich pomysłodawcami, ale po co to wszystko? Napisałem to co myślę, ale było to po całych wydarzeniach, złych intencji nie miałem i może gdyby nie to wszystko to tak samo cieszyłbym się jak Wy, ale mimo wszystko po powrocie 2-giego dnia czułem się dziwnie. Szkoda, że po rozmowach ze wszystkimi nie zapytałeś mnie na końcu, ale widocznie nie było to potrzebne. Ostatecznie zlot uznaje za udany i pokłony do organizatorów, dziękuję też Krzyśkowi, bo zarówno na tym, jak i 2-gim forum nie widziałem, żeby ktoś o nim wspomniał, a naprawdę się napracował. pzdr! Edytowane 6 Luty 2011 przez LiZaRd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 sio!!! Już cię więcej nie zaprosimy trutniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 Jeszcze raz dziękujemy za słowa uznania, mam nadzieje że za rok będzie jeszcze lepiej, ogarnąć taką ilość ludzi to naprawde niebywałe zadanie, ale myślę że nam się udało. Chłopaki rozwiążcie te sprawy na PW bo to trochę rzutuje na nas jako organizatorach i może zniechęcić inne osoby na przyszłość. Ale i tak jeszcze raz Wam dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 Zlot jak najbardziej udany !!!!! Jesli chodzi o mnie to nie mogę się już doczekać kolejnego zjazdu było super!!!! Tofik o nowej soli "ist ołszyn" rozłożył chyba wszystkich na łopatki :laugh: Dla Craba, Leoniego oraz innych którzy byli wstanie to ogarnąć wielkie pokłony za wytrwałość!!!! Do następnego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 (edytowane) Niekończąca się opowieść pozdrawiamy kiflu i tofik z żonami Edytowane 6 Luty 2011 przez kiflu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2011 kiflu i tofik z żonami hahaha chyba Tester? coś za dużo tego Argusa wam poszło!!! Pozdrowionka!!! :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Słuszna uwaga ! heh kurde chyba już za dużo trwa ten zlot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Ja się już ogarnąłem, zdjęcia zrzuciłem, ogólnie to dzięki wszystkim za GRUBY zlot, ilość wymienionych doświadczeń do ilości wypitego alkoholu w ogóle się nie bilansuje https://picasaweb.google.com/ulfik.maciej/IIZlotMilowka# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Ja właśnie dotarłem do domu,było SUPER,dzięki wszystkim za fajną zabawę i do zobaczenia nad morzem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 Ja się już ogarnąłem, zdjęcia zrzuciłem, ogólnie to dzięki wszystkim za GRUBY zlot, ilość wymienionych doświadczeń do ilości wypitego alkoholu w ogóle się nie bilansuje https://picasaweb.go.../IIZlotMilowka# Gratulacje za super relację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach