tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 fajne foty Kiflu, Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała: "Cześć jestem Tofik mam pięć ostrzeżeń" :tongue: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) Gratulacje za wspaniale zlot reefiazy.Ze zdjec fajnie bylo was widziec "na Zywo". Pare ladnych lat z wieloma z was Mialem porzyteczne po gadanki. Szkoda ze dla mojej rodziny jest tak daleko.Pewnie moje dzieciaki mialy by szase Polskiego podszlifowac. I nie wspomne o Polskim jedzeniu. Sk Ps no I na paru foto ten full moon byl ciekawy. Edytowane 7 Luty 2011 przez SteveK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal07013 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) SteveK - masz racje - fajne zdjecia. A ten jeden to nawet i w Hollywood West by zablysnal jako gwiazda. (Youtube star in the making) Tylko agenta znalezc w tym biznesie. Edytowane 7 Luty 2011 przez rafal07013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 No... w końcu zaczyna powracac koordynacja ruchowa wiec i ja (ja i Ania) podziękuję wszystim za super spędzony czas. super was było wszystrkich poznac. foto relacja już jest...Crab teraz wszyscy czekamy na przepis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 tak przepis na cytrynówkę musi być też jeszcze raz wszystkim dziękuję Jesteście wspaniałymi ludźmi:) Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 adams pozdrowienia dla Kaśki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 heee. Kaśka zaczyna dochodzic już do siebie.... wczoraj skończyła dopijac drinka od ciebie .... (tego z pierwszego dnia)Ta to ma spust... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 23 CO się stało w Milówce zostaje w Milówce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 A mnie się dzisiaj dostało od żonki jak mnie zobaczyła ......... Taaaaaaak kolejny zlot a ty mi znowu cytrynówki nie przywiozłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 Janusz czaduuuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 heh ja jeszcze dziś jestem słaby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 tak przepis na cytrynówkę musi być też jeszcze raz wszystkim dziękuję Jesteście wspaniałymi ludźmi:) Pozdrawiam:) No właśnie Crab daj ten przepis na cytrynówe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 to tajny przepis trzymany w tajemnym miejscu, i wyciągany tylko na zlot, jak wam podamy przepis to już nie przyjedziecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 to tajny przepis trzymany w tajemnym miejscu, i wyciągany tylko na zlot, jak wam podamy przepis to już nie przyjedziecie Ja chciałem na zlot latem u nas nad morzem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 Ja chciałem na zlot latem u nas nad morzem hmm..., to może Sławku coś Waszego regionalnego przygotujesz, bo cytrynówka stała się znakiem zastrzeżonym dla Milówki już oddaliśmy ją do biura patentowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 (edytowane) Spoko ja tam wiem jak zrobić od 8 rano w piątek cedziłem to, a syn wyciskał cytrynki Ale masz rację mieszkam w krainie miodem spływającym. Będzie więc miodówka Edytowane 8 Luty 2011 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 Spoko ja tam wiem jak zrobić od 8 rano w piątek cedziłem to, a syn wyciskał cytrynki Ale masz rację mieszkam w krainie miodem spływającym. Będzie więc miodówka i o to chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 (edytowane) 23 CO się stało w Milówce zostaje w Milówce Najlepszy pokój w całym pensojnacie, no i może jeszcze numer 5 hehe P.S. Sławek pisze się na degustacje :laugh: Edytowane 8 Luty 2011 przez Mr_Garden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach