Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Slawomirdyl no właśnie możliwość zobaczenia i porównania może pozwoli na zdjęcie klapek z oczu.. W dużej mierze o zakupie decyduje efekt wizualny, cena, marka, promocja, a dopiero później jakieś właściwości.. Jak miałem akwaria słodkowodne bywałem na tego typu zlotach, gdzie najpierw były prelekcje, promocje, a później integracja i nie widzę żadnego problemu. Jak ktoś nie chce nie interesuje go to może korzystać z natury lub robić co mu się żywnie podoba :P

Będzie dobrze! :D

Edytowane przez Sienki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławciu - ja sądzę, że zmiany można dokonać w przyszłym roku, ja szczerze powiem nastawiłem się już na to, że zobaczę te lampy i że czegoś ciekawego się dowiem z pozostałych prezentacji. Uważam również, że zmiany w ostatniej chwili nie będą służyć organizatorom bo nagle jakiś element wieczoru wypada, jak i produktowi, który ma być prezentowany.

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz chcecie mnie powiesić :teehee: To moja opinia. Wcale nie znaczy że mam rację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam nikogo wieszać nie zamierzam, z reszta przecież mnie znasz - ja bym muszki nie skrzywdził :D

Wyraziłem swoją opinie i nie twierdze ze mam rację :D

Pozdrówka i widzimy się w Milówce :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slawomirdyl no właśnie możliwość zobaczenia i porównania może pozwoli na zdjęcie klapek z oczu.. W dużej mierze o zakupie decyduje efekt wizualny, cena, marka, promocja, a dopiero później jakieś właściwości.. Jak miałem akwaria słodkowodne bywałem na tego typu zlotach, gdzie najpierw były prelekcje, promocje, a później integracja i nie widzę żadnego problemu. Jak ktoś nie chce nie interesuje go to może korzystać z natury lub robić co mu się żywnie podoba :P

Będzie dobrze! :D

Porównanie lamp polega bardziej na umieszczeniu koło siebie i wtedy widzimy co nam bardziej odpowiada. Ale nie o to mi chodziło miałem na myśli wciskanie nam towaru, reklama, reklama ........... itd Rozumię że firmy coś chcą sprzedać ale dlaczego my musimy coś oglądać. Oczywiście można powiedzieć że jak Ci się nie podoba to daj dyla :teehee: i nie oglądaj. Bardzo podobał mi się letni zlot na Kaszubach Seb go organizował nie było nikogo wciskającego nam towar. Nie zapomnę jak fajki im się skończyły i pod oknem były śpiewane serenady. To jest impreza i nikt kitu nie wciskał, zresztą było troszkę osób może to potwierdzić. Na tamtym zlocie też były przymiarki do reklam na szczęście dzięki organitozarowi do takiej sytuac ji nie doszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez myśl mi chłopaki przeleciało żeby w tym roku Wam lac przez pół kieliszka,ale z drugiej strony to przecież dzieci z tego nie będzie :laugh:

@Bart gdzie Ci te oczy kroją? na ceglanej?

Tak na Ceglanej w K-cach, już raz miałem i polecam wszystkim okularnikom:) teraz miałem rekorekcję (jedno oko nie jest tak zajebiaszcze jak powinno być ale to mam na gwarancji), a właściwie miałem mieć, tuż przede mną spieprzył się laser!! 6 osób przede mną zabieg miało, a ja ostatni już niestety nie... nie wiem kiedy będzie zabieg, czekam na info ale to już pewnie po zlocie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wracając do zlotu to ja wszystkie prezentacje chcę oglądać:D a kto nie chce to nie:P na lampkę Bigwalkera też się napaliłem:) co zobaczyć live to live!!:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dojedziesz ?

jeżeli to pytanie jest do mnie to odpowiedź brzmi:

OCZYWIŚCIE!:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piwo?;) ja mówiłem, że wino załatwię:)

Edytowane przez Bart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bigwarker będzie prezentował lampę :D

będzie dyskusja :mellow:

cza będzie się napić :turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piwo?;) ja mówiłem, że wino załatwię:)

Przyda się na ognisko z kiełbaskami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek mamy wielu sponsorów i to nie tylko firmy produkujące pokarm/sprzęt ale również sklepy z morszczyzną.

jeśli chodzi o prezentację prowadzoną przez firmę to będzie tylko jedna ok 1h i to nie nt asortymentu tylko trochę ciekawszy temat.

Myślę że jedna prezentacja Was nie zamęczy w końcu zlot trwa 3 dni. Będzie bardzooo dużo czasu na luźne rozmowy a dodatkowo dzięki sponsorom (z których większość nawet nie pojawi się na zlocie) pula nagród będzie wynosiła kilka tysięcy złotych :thumbsup:

P.S. Z lampą to już Marka decyzja, ale jeżeli z pewnych przyczyn prezentacja nie będzie się mogła odbyć to i tak się nie będziecie nudzić :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze i ja się na ledy napaliłem, zwłaszcza że tylko raz widziałem jak toto świeci.

Sławek - może i Ty byś przywiózł pokazać co tworzysz ?

Nie mówię prezentacja, ale taka alternatywa :) - której chyba nigdy za wiele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi