Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ja też jadę z moja kobitką także spoko luz :thumbsup:

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to bez żony jechać ?

a kto później wróci ? :P

mam nadzieje że i ja zdążę na prezentacje LED'ów, 3h na dojazd powinny wystarczyć :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś ma kilka ;)

A po ostatnim zlocie jal razem spaliśmy w jednym pokoju i nic to wolę wzjąść kochankę :ninja:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeh Słwek to ty nic nie pamiętasz ? :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez myśl mi chłopaki przeleciało żeby w tym roku Wam lac przez pół kieliszka,ale z drugiej strony to przecież dzieci z tego nie będzie :laugh:

@Bart gdzie Ci te oczy kroją? na ceglanej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoją drogą zastanawiam się nad sponsorami na tego typie zlocie czy są tak na pewno potrzebni oraz na jakiś tam

prezentacjach reklamujących ich towar moim zdaniem ta impreza powinna być dla nas gdzie sami sobie

porozmawiamy na tematy nas interesujące. Sprzęt, pokarm itd wszystko można wyczytać w necie

A taki zlot powinien być miłą zabawą oraz wymianą myśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co Sawek,tak wasnie sobie mysle,czy jest wogole sens zabierac lampe i robic jakas prezentacje.

Po tym co dzialo sie na forum,po tej calej zadymie,to wole chyba sobie spokojnie piwko wypic z kumplami,a nie doprowadzac do kolejnej wojenki :wacko: i otpierac ataki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bigwalker trzeba umieć oddzielić biznes od przyjemności, mam nadzieję że po części promocyjnej będzie część rekreacyjna i wszyscy zachowają się z klasą:)

ja np. chętnie zobaczę co i jak, normalnie nie ma możliwości obejrzenia wszystkiego z bliska..

a temat oświetlenia jest istotnym aspektem. Sam zaraz po Milówce odbieram nowe szkło i jeszcze nie wiem co będzie świeciło..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chce lampę!!!!! :turned: Prezentacja była zapowiedziana i ma się odbyć, inaczej Crab oddaje kase :D:D:D

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crab opowie jak swieci nad jego zbiornikiem wystawowym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narobiliście smaka, a teraz co?

Trzeba się wywiązać z danego słowa:D Poza tym już żonie obiecałem że zobaczy nowe lampy, które są ciche w porównaniu z tym co mam:D a kobietom się nie odmawia :D

Edytowane przez Sienki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eejjjjjj no lampa ma być :wallbash: ja muszę sobie pomacać :yes: , a do Ciebie nie mam kiedy podjechać bo zarobiony jestem, ja muszę kampanię marketingową z Basią przeprowadzić, myślałem, że mi pomożesz zrobić mały krok w stronę przyszłych zakupów :whistling:

PozdrT

Edytowane przez tomiooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomina mi się pewien zlot gdzie zapłaciłem nie mało ludziska za własny pieniądze musieli coś oglądać. Oczywiście to moje zdanie, a chcę się bawić na tego typu imprezie a nie wysłuchiwać opini że ich towar jest the best. Czasami wydaje mi się że idziemy jak owce i mamy klapki na oczach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi