piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2010 już pogadalismy wszystko wiem:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2011 Jak tam nastroje, zbieracie chłopaki siły na zlot? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Już jestem gotowy, przedziały zarezerwowane odjazd z Gdańska 18:45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 ja wyjeżdżam w czwartek po pracy samochodem, w piątek będę na obiad PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) jakby co to ponawiam propozycję, mogę kogoś w piątek zgarnąć z dworca w Bielsko-Białej ewentualnie w Żywcu:) Istnieje też możliwość, że w piątek będę na chwilę koło południa w Katowicach, więc taka opcja też jest prawdopodobna;) Edytowane 31 Styczeń 2011 przez Bart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Bart dzięki za dobre chęci jest nas za dużo, crab zorganizował transport . Ale postawisz piwo na zlocie to Ci wybaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Crab przed chwilą potwierdził,ze załatwi nam transport Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Tą furmanką jaką załatwił dojedziemy na niedzielę crab nam potrzebny concord Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Hehe spoko;) jakby co to trzy sztuki zmieszczę o której wy tam wogóle w Piątek będziecie? Jak zaczynamy? Pierwszy raz jadę więc nie wiem co i jak:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 My będziemy około 11 - 12 w Milówce wypad do Biedronki po trunki ........... objad a potem to mi się film urwał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 godz. 19:30 Prezentacja lamp led + debata - ja nie wiem jak Marek da radę poprowadzić tą prezentację no chyba że kto iny będzie referował PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 ooo to dość wcześnie w Piątek zaczynacie... ja pewnie przed 16-17 nie zdążę... jutro mam jeszcze laserek po oczach i mam tylko nadzieje, że nie będzie żadnych przeciwwskazań... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 godz. 19:30 Prezentacja lamp led + debata - ja nie wiem jak Marek da radę poprowadzić tą prezentację no chyba że kto iny będzie referował PozdrT ooo to dość wcześnie w Piątek zaczynacie... ja pewnie przed 16-17 nie zdążę... jutro mam jeszcze laserek po oczach i mam tylko nadzieje, że nie będzie żadnych przeciwwskazań... Tomiooo da radę twardy jest Bart laserek to zobaczysz jak LED się odpali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 i tu jest problem:) bo z całą pewnością wiem, że będę miał światłowstręt więc nie śmiać się jak wejdę w okularach słonecznych;) daleki jestem od lansu... hehe.... ale już miałem taki zabieg i wiem z czym to się wiąże:( Nie no na 19 to zdążę Mam jeszcze pytanko, wiem że wszyscy będą rozmieszczeni po kilku pensjonatach... Gdzie ta główna impreza łącznie z prezentacją ledów będzie miała miejsce? nie chcę się krzątać i szukać wziąć jakie dobre winko? mogę załatwić jakąś małą degustację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Sala będzie jedna w willi nad rzeką taM BĘDZIEMY DEGUSTOWAĆ wino, jak dostarczysz pod szarlotkę "smoki" a robi ją wyśmielitą. Sam zobaczysz że nasze spotkania to poezja smaku. Samo jedzenie robione przez przemiłą Panią czyli właścicielkę pensjonatu to poezja. Same pokoje to raczej przypominają Gierka ale myślę że za tą cenę nie maq co marudzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) czasów gierka nie pamiętam więc dla mnie to będzie wehikuł czasu;P przy czym ja chyba jestem zakwaterowany U Kubiców:) to jak pod szarlotkę to białe i najlepiej półsłodkie;) ok coś skombinuję Edytowane 31 Styczeń 2011 przez Bart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Nie przsadzaj z tym winem nie musi być cały karton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 spoko coś załatwie jako żem winiarz;) a jedzie ktoś z Kobitkami? Ja akurat tak się wybieram:) muszę mieć kierowcę (po operacji nie mogę jeździć autkiem) i się tak zastanawiam czy moja się nie będzie nudzić a co za tym idzie przeszkadzać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach