piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Grudzień 2010 Prosze wpisać mnie na liste + zone:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Grudzień 2010 zaktualizowana dostępność pokoi i rezerwacje PIĘTRO I nr pokoju / liczba łóżek / lokatorzy 2 /6 łóżek/ Inmar + rodzina 3 /5 łóżek/ Leoni + rodzina 4 /5 łóżek/ Ziyo98 + rodzina 5 /2 łóżka/ sponsorzy 6 /3 łóżka/ sponsorzy 7 /5 łóżek/ Kiflu + rodzina PIĘTRO II 10 /2 łóżka/ sponsorzy 11 /5 łóżek/ sponsorzy 12 /5 łóżek/ Włodek + rodzina 13 /6 łóżek/cezar + rodzina 14 /5 łóżek/Matejoz + rodzina 15 /4 łóżka/Michalko37 + rodzina 16 /4 łóżka/JanuszD + rodzina 17 /5 łóżek/Luft + rodzina 18 /3 łóżka/Wojtesu + 1 PIĘTRO III 20 /3 łóżka/Cyganus + rodzina 21 /4 łóżka/ Dmt+ rodzina 22 /5 łóżek/Smoki + rodzina 23 /10 łóżek (Pokój integracyjny) Crab,Mr_Garden,Nemo... 24 /5 łóżek/ Krzysiek26 + rodzina 25 /5 łóżek/ Wilk + rodzina Budynek obok (ten sam pensjonat) Bigwalker + rodzina /pokój 3-os (studio) Sławek Dyl + rodzina/pokój 3-os (studio) Grzegorz Dyzma + Agnieszka,Marszalhd+1/pokój 5-os (studio) Seb + rodzina/pokój 3-os (studio) Tester + rodzina/ pokój 3-os (studio) Pensjonat "U Kubiców" 1.Sienki + Karolina 2.Rysiu + 1 3.Tomioo + Baśka 4.B10 + 1 5.Kocan1 + 1 6.SzaryKruk + 1 7.Spirou + 1 8.Rs + 1 9.Lizard + Sara 10.Sprytny + 1 11.Ewa + 1 12.Dagna + 1 13.Piona + żona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2010 Mała aktualizacja..piona+ zona,i córka..takze 3- osoby ..prosił bym o tel kom. do organizatora..pozd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2010 Szykuje się niezła ekipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2010 A będzie o czym rozmawiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2010 gruubbbaaa biba będzie :woot POzdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2010 Jedziesz z nami pocjągiem bo spora osób się szykuje z Trójmiasta. Żona ma biuro turystyczne więc załatwimy tańsze bilety pojedziemy jako wycieczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2010 ja raczej jadę furą bo mam punkty pośrednie do odwiedzenia po drodze, ale już żałuję że nie załapię się do tego skłądu Chociaż może to i lepiej dla mojego zdrowia PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2010 Z tymi pociągami to nie wiem czy do lutego do ładu dojdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2010 Sprytny trochę optymizmu przed Świętami damy radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2010 Ja jadę autkiem i się zastanawiam czy łańcuchów nie kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2010 Pewnie że kolej da radę, przecież prezesi stracili premie także teraz wszytko będzie OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2010 @Piona sorry że tak późno, ale zajob przed Świętami:) Oto moje wszystkie dane kontaktowe: mail: crab@vp.pl nr polski 507813413 nr norweski +47 96758409 Córkę przyjąłem do wiadomości i przy okazji dopiszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2010 Moi drodzy zlotownicy Osoby wahające się prosimy o konkretną i w miarę szybko decyzję, bo mamy jeszcze parę zainteresowanych osób i nie wiadomo czy znajdą się dla nich jeszcze wolne pokoje. No i oczywiście wszystkim morszczakom Wesołych Świąt i wstrzemięźliwości w spożywaniu artykułów spożywczych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2010 Napisałem do ciebie pw ...czy dostałeś ją ?...Jak nie to prosze o tel . do mnie 660 769 572,pozd.Piona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2010 Napisałem do ciebie pw ...czy dostałeś ją ?...Jak nie to prosze o tel . do mnie 660 769 572,pozd.Piona Priva nie dostałem, chyba jest literówka w numerze,bo coś nie mogę się dodzwonic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2010 Priva nie dostałem, chyba jest literówka w numerze,bo coś nie mogę się dodzwonic... Potwierdzam że numer do piony jest prawidłowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2010 Michał, bo jest zima. Pociągi nie jeżdżą, samoloty nie latają to jak telefon ma działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach