buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) Tak z ciekawosci pytam, o ktore wlaczacie swiatlo i jak dlugo swiecicie ??? Mi o 10.30 wlacza sie niebieska, o 10.45 wyl sie nocne, a o 11 wlacza sie biale, gdy zapada zmrok hehe o 21.30 wyl sie biale, 21.45 wlacza sie nocne i o 22 wyl sie niebieskie, macie podobnie czy moze dluzej swiecicie ??? Edytowane 24 Sierpień 2010 przez buczi82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2010 Ja świecę 12 h z tego 10 h HQI pozostałe arktynika nocnego 24 h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2010 też 10 godz. hqi a 11 godz actynika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2010 Mam oswietlenie ATI : 1x Aqua blue special(white) 2x Blue plus (blue) 1x Actinic (purple) mam 2 stateczniki w jednym 2x niebieska a w drugim biala + foletowa, moze jakis propozycje jak dlugo swiecic, chyba ze dobrze swiece to ok najpierw zalaczaja sie 2x niebieska pozniej pozostale i w miedzy czasie zwykle niebieskie ledy, ktore swieca cala noc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach