Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Sierpień 2010 (edytowane) hej jako, że post sławka świeci pustakami i brak w nim zdjęć - spróbuje też z innej strony oczywiście w miare czasu sam chetnie coś pstrykne do sławka kalendarza (a nóż cos przejdzie:) podobnie jak sławek - poruszalismy już temat nieco wcześniej i wciąż fiasko - chciałbym wydać jakiś fajny kalendarz - żeby nie dublować pomysłu ja zaproponuje kalendarz najładniejszych polskich akwariów - tak co by się pochwalić przed światem naszymi baniakami - do kalendarza będzie zestaw tapet na pulpit co by kazdy nawet bez kasy mógł sobie "powiesić" fajne zdjątka pewnie były by to kolaże z dużym FTS-em i mniejszymi szczególikami np macro - calość w nowoczesnej formie - format nieznany pytanie do Was - mamy 12 fajnych akwariów - damy rade? oczywiście ktoś musi być pierwszy więc zaproponuje na start pewniaków - akwarium Andrzeja i Krzysztofa - mam pare innych typów - ale chciałbym poznać Wasze\ proponujcie resztę - zaznaczam, ze raczej powinny to być naprawdę ładne akwaria - a nie koniecznie "akwarium kolegi" czekam na propozycje pozdr kris Edytowane 18 Sierpień 2010 przez Kris_77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Sierpień 2010 Mnie też się podoba pomysł może coś sie uda rozruszać w tym temacie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Super pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Fajne można to dać na okładkę kalendarza tylko dodać logo aqua-reef Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Sławek - żadnego loga aqua-reef mam nadzieję, że trafią tam również jeśli nie głównie akwaria ludzi mało lub wcale udzielających się na forum... ani tym ani tym innym.... jak widać na forum jak zwykle tłumy wypowiedzi i propozycji trzeba szukać indywidualnie "po ludziach" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 2 już mamy oczywiście to nie wygląd kalendarza - tylko wybrane akwaria czekamy na więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 kilka wybranych akwariów - to tylko jakieś tam propozycje - będę tu stopniowo wrzucał wszystkie baniaki które jakoś już trzymają poziom - oczywiście bez wybierania lepszy gorszy - więc kolejność przypadkowa - i to że trafiają tu teraz to nie znaczy, ze następne które wstawię będą gorsze ... c.d.n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 (edytowane) Edytowane 19 Sierpień 2010 przez Kris_77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Kurde Polska to fajny kraj ;-) Jak to do kupy zebrałeś to robi fest wrażenie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krotki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 (edytowane) Zbiornik snocho to w Gdyni i chyba 2400 l. ale pewny nie jestem co do litrażu. Pomysł rewelka Edytowane 19 Sierpień 2010 przez krotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Jak wszyscy sie zgłoszą to mamy zdjęcia na kilka lat z główki hahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Elegancko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Wrzesień 2010 Jak tam Krzysiek?? Ruszyłeś z tematem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Wrzesień 2010 coś tam ruszyłem - ale przerwałem bo zaangażowałem się w akcję z koszulką na drugim forum... ale już się kończy więc powrócę do kalendarza - na szczęście do nowego roku daleko - a że temat nie komercyjny to na bank zdążymy - nie musimy robić tego duuużo wcześniej.. powoli można czyścić szyby i szykować FTSy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2010 Proszę o uchylenie rąbka tajemnicy, jakie zdjęcia będą zawarte w planowanym kalendarzu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach