Skocz do zawartości
Kris_77

amazing reef tanks 2011

Rekomendowane odpowiedzi

hej

jako, że post sławka świeci pustakami i brak w nim zdjęć - spróbuje też z innej strony :) oczywiście w miare czasu sam chetnie coś pstrykne do sławka kalendarza (a nóż cos przejdzie:)

podobnie jak sławek - poruszalismy już temat nieco wcześniej i wciąż fiasko - chciałbym wydać jakiś fajny kalendarz - żeby nie dublować pomysłu ja zaproponuje kalendarz najładniejszych polskich akwariów - tak co by się pochwalić przed światem naszymi baniakami - do kalendarza będzie zestaw tapet na pulpit co by kazdy nawet bez kasy mógł sobie "powiesić" fajne zdjątka

pewnie były by to kolaże z dużym FTS-em i mniejszymi szczególikami np macro - calość w nowoczesnej formie - format nieznany :)

pytanie do Was - mamy 12 fajnych akwariów - damy rade?

oczywiście ktoś musi być pierwszy więc zaproponuje na start pewniaków - akwarium Andrzeja i Krzysztofa - mam pare innych typów - ale chciałbym poznać Wasze\

proponujcie resztę - zaznaczam, ze raczej powinny to być naprawdę ładne akwaria - a nie koniecznie "akwarium kolegi"

czekam na propozycje

pozdr

kris

Edytowane przez Kris_77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek - żadnego loga aqua-reef :) mam nadzieję, że trafią tam również jeśli nie głównie akwaria ludzi mało lub wcale udzielających się na forum... ani tym ani tym innym....

jak widać na forum jak zwykle tłumy wypowiedzi i propozycji :) trzeba szukać indywidualnie "po ludziach" ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 już mamy :)

oczywiście to nie wygląd kalendarza - tylko wybrane akwaria

andrniew.jpg

tryc.jpg

czekamy na więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilka wybranych akwariów - to tylko jakieś tam propozycje - będę tu stopniowo wrzucał wszystkie baniaki które jakoś już trzymają poziom - oczywiście bez wybierania lepszy gorszy - więc kolejność przypadkowa - i to że trafiają tu teraz to nie znaczy, ze następne które wstawię będą gorsze ...

efendi.jpg

natan.jpg

rafal.jpg

tomajk.jpg

nika.jpg

kris.jpg

skiba.jpg

c.d.n

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde Polska to fajny kraj ;-)

Jak to do kupy zebrałeś to robi fest wrażenie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbiornik snocho to w Gdyni i chyba 2400 l. ale pewny nie jestem co do litrażu. Pomysł rewelka :good2:

Edytowane przez krotki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś tam ruszyłem - ale przerwałem bo zaangażowałem się w akcję z koszulką na drugim forum... ale już się kończy więc powrócę do kalendarza - na szczęście do nowego roku daleko - a że temat nie komercyjny to na bank zdążymy - nie musimy robić tego duuużo wcześniej..

powoli można czyścić szyby i szykować FTSy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o uchylenie rąbka tajemnicy, jakie zdjęcia będą zawarte w planowanym kalendarzu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi