slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Lipiec 2010 Gdzieś niedawno pisałem o kosztach utrzymania takego akwa miesięcznie z dokładnym rozpisaniem kosztów miesięcznych i wyszło mi ok 600 zł miesięcznie bez życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur160 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Lipiec 2010 No pewnie macie racje.. Z, tym że gdybym teraz zmienił zdanie to musiałbym sprzedawać odpieniacz, który już mam i szukać apf 600 co będzie trochę upierdliwe.. A poza tym do tego akwa 500l przymierzałem się już od ok. 6mies.... hmm, przemyśle to dokładnie jeszcze pare raz póki jest czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Lipiec 2010 (edytowane) Nie patrz na koszty zalozenia,tylko na koszty utrzymania.Ja mam akwa 250l z sps'ami i kasa idzie jak woda,tym bardziej jesli te sps'y maja byc koloropwe a nie brazowe. Jak stać Cie na to zeby wykladac 7tys zl.rocznie na utrzymanie to zakladaj. Edytowane 22 Lipiec 2010 przez jaro37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach