Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 Seb tu nie ma co organizować,już zorganizowanego Jak nam się znudzi to zmienimy lokal:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 Seb tu nie ma co organizować,już zorganizowanego Jak nam się znudzi to zmienimy lokal:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) ja się zgadzam na wszystko PozdrT P.S. też umiem czytać między wierszami i rozumiem że Basia zostaje w domu ? Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez tomiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Ja myślę że Seb chciał zorganizować w sobotę nie ma to jak striptis męski hahahaha ale ja osobiście wole zostać przy piątku. Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 Seb jak dobrze zagadasz to znów zciągniemy gacie tym razem specjalnie dla Ciebie i nie trzeba będzie zmieniać lokalu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 Kurcze ściągacie gacie na spotkaniach!? Widze że tematy akwarystyczne zeszły na drugi plan! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 Nigdzie nie idę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 Chłopaki ale właśnie w sobotę Seb nie może bo już ma w grafiku występ wpisany w grafik a poza tym nie wiem jak wy ale ja wolę iść w piątek PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 Bez przeginek proszę, nie dośc że tydzień później to jeszcze w sobotę? A co z tradycją??? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 Piątek 20 w browarni to już ustalone /jutro/ gaci nie sciągamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2010 jak spotkanie to tylko w piątek bo wtedy mam wychodne PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2010 Potwierdzam oczywiście. Coś mało chętnych się na razie zapisało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2010 Dojadą jak zwykle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 Żyjecie ???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 Dochodzę do siebie Było super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 wstałem właśnie i muszę iśc do fotografa po zdjęcia, mam nadzieję że dam rade PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 Seb coś się nie odzwywa może jeszcze nie wrócił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 wrócił i żyje byłem dziś u niego na chwile i wyglądał całkiem dobrze PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach