Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 a nie wiem jak tu się zdjęcia wkleja,dziwne to nowe forum spinacz czarny do papieru? gdzie tu spinacz,nie wiem Klikasz w dodaj odpowiedz -> Szukaj -> Zalacz ten plik -> Dodaj odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 dodałem plik napisali , wysyłanie się nie powiodło:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 Waldi działa fotki sie normalnie wgrywaja masz to przykład Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 1,86MB może dla tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 tak za duże , i masz jeszcze limit miesieczny 500kb tak wiec fotek za dużo nie nienawstawiamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 tak za duże , i masz jeszcze limit miesieczny 500kb tak wiec fotek za dużo nie nienawstawiamy limit miesięczny 500kb ? to chyba żart 2-3 fotki na miesiąc ? a co do dostawy - to fajne korale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 limit miesięczny 500kb ? to chyba żart 2-3 fotki na miesiąc ? a co do dostawy - to fajne korale ja juz uzyłem 130,46 kb z 500kb limitu miejsca na załączniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 fotki wrzucajcie sobie na picasa a tu tylko linki ale moze jak beda sponsorzy to i limity sie zrobia normalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 Do zrobienia jest naprawde bardzo wiele. Obiecuje ze zajme sie wszystkim tylko po kolei. Uprzejmie prosze o nie zasmiecanie tego tematu i dyskusje przeniesc Tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 jest pierwszy koral na reef-projekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 No fakt :-) to jeszcze potrzebne są moim zdaniem pewne informacje 1. Rozmiar 2. Nazwa 3. Duze fotki w pop-up bo ja tam do konca nie wiem co tam jest i czy juz takiej nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 Zaraz zabieram się za kolejne foty,tym razem lpsy. pozdr Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2010 Czekamy z niecierpliwością bo już bym po coś podjechał jeżeli będą tak super jak sps-y to zaraz zamawiam co by mi nie wykupili jak poprzednio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2010 Wstawiłem na stronkę fotki lpsów z ostatniej dostawy pozdr Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinuk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2010 Wstawiłem na stronkę fotki lpsów z ostatniej dostawy pozdr Marek Marek taka mała prośba -czy nie było by kłopotu dodać do zdjęć nazwy korali?Było by to znaczne ułatwienie dla wielu początkujących ,którzy jeszcze mają problemy z identyfikacją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2010 a kurna troszke za duze zdjecia jak to zmniejszyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach